Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 54

Tema: SNOVI

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno SNOVI

Što sanjate? Ne znam jel već ovaj topic bio, no u svakom slučaju želim podijeliti s vama kako su mi snovi katastrofalni. Sada sam u 28. tjednu, druga trudnoća i valjda više opterećena nego u prvoj. Sanjam gluposti od toga da rađam dijete sa zubima, da je, da prostite, u kenjcu, da već hoda pa mi istrčava na cestu.
    Moja ginekologica je rekla da kad sanjam svoje dijete zapravo sanjam sebe, što bi onda značilo, da sam između ostalog, u dreku. Uglavnom burno je svih ovih večeri, nerijetko i vrisnem i probudim svoje.... :?

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

ovde kod nas kažu da kad sanjaš drek - to znači novce, dobitak, bogatstvo

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Citiraj štrigica prvotno napisa
    ovde kod nas kažu da kad sanjaš drek - to znači novce, dobitak, bogatstvo
    X

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Ja sam 11. nedelja, sanjam svašta i sanjam svake noći, ali nisam u fazi da vrištim i iskreno se nadam da neću ni biti.
    Ne znam da li ti je za utehu, ali se sećam da je moja pok. mama pričala da je u trudnoći imala najgore noćne more To je sve individualno, i mislim da ne treba da se plašiš značenja snova. Sve su to hormoni...
    Možda autosugestijom da namestiš da bar ne sanjaš jako ružno. Meni je to uspevalo. Probaj, ništa ne košta

Palagruža avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Sanjam povremeno, nemam nocne more, ali zanimljivo je da cijelu trudnocu nisam nijednom sanjala bebu. Zapravo, i muza sam sanjala valjda svega 3-4 puta u zivotu, a zajedno smo vec vise od 7 godina :? I nocas sam sanjala nesto, ubit cu se vise se ne mogu sjetit sto, samo znam da je bilo nesto totalno nevezano za moju trenutno situaciju i da sam se ujutro cudila (dok sam se jos sjecala sna) kakve mi se gluposti nocu motaju po glavi. No s obzirom da sam danas 40+6 dobro je da jos uopce spavam.
    Eh da, sad sam se sjetila, sredinom trudnoce sam svako malo sanjala da se seksam

Shireen avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Otkako sam trudna, svi su moji snovi vrlo stvarni. Sanjam uglavnom osobe koje poznajem, razne životinje i slično, ali ono što radim a prije nisam jest da sam snove počela analizirati kroz sanjaricu, i naravno, čim mi se pokaže da nešto što sam sanjala znači negativno, odmah bih se izbedirala i mislila kako se to odnosi na moju trudnoću, bebu i sl.

Prestala sam s analizom snova, prije mi nisu ništa značili, ne bi trebali niti sada.

Eh da, sad sam se sjetila, sredinom trudnoce sam svako malo sanjala da se seksam
    A navedeno itekako sanjam, i upravo sam u sredini trudnoće. Upravo ove snove najjače doživljavam, redovito se probudim nakon toga, a onda probudim i MM-a koji se jedino tada ne ljuti zašto ga budim

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Samo se dviju mora u zivotu sjecam, i obe su iz trudnoce - prva da mi je umrla mama, a druga da imam neke uzasne kraste po licu s kojeg otpada meso, neku groznu bolest. Nikad nisam osjetila takvo olaksanje kad sam se probudila i shvatila da je sve bio samo san. Vjerujem da ona (pod)svjesna briga hoce li sve biti dobro na taj nacin pokazuje da je tu.

enela avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Uh, moji snovi u trudnoći - u svakom snu krvi do koljena. Kill Bill je ništa prema tim snovima! Ni prije ni poslije nisam sanjala takve snove.

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno večeras ništa

eto, nisam se trebala žaliti jer sam barem spavala i sanjala. noćas ne mogu spavati i već sam koma od umora, al san ne ide na oči.

dijete se rita, a trbuh mi je napet ko puška
    i počele su žgaravice

uh uh

no ipak se na kraju sve isplati

Strobery Shortcake avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Na početku sam sanjala da prokrvarim, da se beba prerano rodi itd. Znam, posljedica ranijih iskustava i straha. Sredinom trudnoće sam sanjala neke opasne situacije u kojima bi mi se starija kčer našla (padne kroz neku rupu u provaliju, izgubim je pa je nalazim pored prometne ceste u lokvi vode). Sad u glavnom spavam bez posebno značajnih snova, a onda moram u WC pa ne mogu dalje zaspati.
    Sex, u ovoj trudnoći sanjam često, u glavnom frustracijski, kao ja bih jako htjela, ali iz milion razloga ne možemo, ili krećemo u akciju, a neko nam ulazi u sobu, ili prostorija nema vrata itd. E te MM jako voli, jer se onda probudim ljuta i željna

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Svašta sam već sanjala u ova 24 tjedna. Bebača kako rađam na nekom kauču, na nekom tulumu (sve je bilo ekspresno i bezbolno gotovo, da bar!!!), kako dojim i to uvijek na lijevoj sisi, seks s MM koji nikako da uopće počne jer netko dolazi, ometa, pa se njemu neda...,a probudim se ljuta ko pas, te me netko naganja, te su ljudi grubi prema meni, guraju me...

Lucas avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

evo malo podižem temu jer mi moji snovi već idu na živce pa da se nekome pojadam i da vidim da nemam jedina glupe snove. svog bebača još nisam sanjala al zato stalno sanjam da varam muža i seksam se ko luda u snovima dok je u stvarnosti malo zatišje.. i stalno sanjam da bježim od nekoga i pred nečim po vodi, mutnoj, bistroj, svakakvoj... inače sanjam po nekoliko snova u noći ali ovo je sad prevršilo svaku mjeru...

dundo avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Ja obavezno sanjam svaku noć po par snova i svih se uvijek sjećam. Sinoć sam baš sanjala svoju bebicu . Bila je curica sa mojim očima i obrašćićima od MM. Bilo je tako divno da se nisam htjela probuditi. Ali ugl imam lijepe snove, nikakve more. Sanjam ružičaste nilske konjiće i takve gluposti. I da stalno sanjam kako se seksam sa mužem i nakon toga ga moram probuditi jer inače ne mogu zaspati

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Ja sam preksinoć imala divan san...da se trudna vraćam doma sa nekog putovanja, a dio puta moram preplivati...vrijeme grozno, more sivo, i odjednom se oko mene stvore velike bjele psine...ja se za*serem od straha i uspenjem jedva na neku stjenu, a one plivaju oko mene pokušavaju me dograbit...i tek što me ne zgrabe, dojuri jato Orka kitova i satere sve psine, i onda su plivali samnom i mojim bebicama do mjesta gdje sam ja izašla....ma super san...mora da znaći nešto dobro...nisam baš tražila značenje...

iva_luca avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj Strobery Shortcake prvotno napisa
    ... Sex, u ovoj trudnoći sanjam često, u glavnom frustracijski, kao ja bih jako htjela, ali iz milion razloga ne možemo, ili krećemo u akciju, a neko nam ulazi u sobu, ili prostorija nema vrata itd. E te MM jako voli, jer se onda probudim ljuta i željna
    Ja također sanjam seks (povremeno) ali me to ne isfrustrira. Dapače, probudim se sa širokim osmjehom na licu svjesna da sam upravo doživjela orgazam 8)

zelena avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Ovoliko nisam sanjala cijeli zivot... do jucer sam se uglavnom borila s nekim polustrasnim morama :/ ..... ali sam nocas sanjala svoju bebu i to je bilo tak lijepo....

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

moj bebek ,kad sam ju sanjala u trudnoći bila je totalno drugaćija nego šta je. u stvarnosti je puno lijepša i bolja

Osoblje foruma mikka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ja sam u prvoj trudnoci imala erotske i horor snove, a u drugoj samo horor.

sanjala sam preko nekoliko puta da mi je beba umrla, pa da mi je pas uginuo.. ma koma ziva.

na srecu, prode kad rodis (ko zgaravica--ko rukom odneseno )

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

ja nisam imala horor snove sve dok jedne većeri iz zezancije nismo posudili film "Rosmerina beba".
    8)

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Odkako sam trudna vrlo često sanjam da se seksam. Mahom su to sve super-ultra-mega zgodni i savršeno građeni i seks je fantastičan. Zanimljivo je to da je svaki od tih muškaraca u snu zapravo bio MM, ali to je valjda zbog grižnje savjesti, osim jednom kad je bio Rene Bitorajac (mislim...da se razumijemo, MM ne odgovara gore navedenom opisu )

Sinoć sam prvi put imala san vezan za trudnoću i bilo je grozno. Sanjala sam da me neki frajer prvo gutio a kad sam već ostala bez zraka nogom me munuo u trbuh. Toliko sam u snu plakala i vrištala da sam probudila i sebe i MM-a i još kad sam bila svjesna da je to samo san od šoka i muke sam još nekih desetak minuta plakala, jecala i lila rijeke suza. Jeza me hvata kad se sjetim tog groznog osjećaja.
    Nadam se da je to prvi i zadnji ovakav san :/ Više mi se sviđaju oni prvi

Lucas avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj mama_mia22 prvotno napisa
    ja nisam imala horor snove sve dok jedne većeri iz zezancije nismo posudili film "Rosmerina beba".
    8)
    :shock: :?

kloklo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Kaj se čudiš Lucas, ima nas svakakvih pacijenata
    Ja sam u prvoj trudnoći gledala filmski maraton koji se sastojao od Rosemary's baby, Egzorcista i Carrie

Al da vas stvarno nasmijem, kad mi se približio termin poroda, sanjala sam jaaaaako dugačak san u kojem je poanta bila da me porodila Semka Sokolović Bertok
    Pokoj joj duši, u mom snu je bila famozna, smirena i osoba od povjerenja, onakva kulerica kakvu je pamtimo s ekrana 8)

Lucas avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

obožavam horore i rosemarynu bebu sam gledala ali fala lepo, nebi dok sam trudna.. svaka čast! čak izbjegavam gledati horore u trudnoći..

kloklo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Lucas prvotno napisa
    obožavam horore i rosemarynu bebu sam gledala ali fala lepo, nebi dok sam trudna.. svaka čast! čak izbjegavam gledati horore u trudnoći..
    To je bilo u prvoj trudnoći, ali sam u međuvremenu ostarila i živci su mi tanji tak da i ja sad izbjegavam takvu filmsku literaturu

Lucas avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

kod mene oduvijek prolaze vampiri ali to mi nisu horori jer ih obožavam, ali i to sam smanjila... mislim da se lagano pretvaram u chicken.. ali nadam se da će to proći...

Lucas avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

e koji glupi san sam noćas imala!! sanjala sam da sam dobila bebu (ne rodila nego dobila bebu) i da sam bila u panici jer niš od robice i pelena nije bilo oprano ni pripremljeno, a beba cendrava, neće cicati...moji dolaze u čestitare s poklonima (buraz nosi bagere i autiće a ja imam curu u rukama)a ja živčana jer je sve u neredu.. i gledam ja tu bebu a ono mala glavica iz usta joj krenula nekakva zelena želatina (ko u men in black kad will porodi ong vanzemaljca pa je prekriven tom želatinom) a ja nemam čistu krpicu ni pelenu da joj to obrišem. i uzmem krpu za prašinu i s tim joj hoću obrisat kad toga više nema na ustima nego počelo kroz nos viriti.. :? srećom da sam se probudila na vrijeme..

kloklo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Kak je ono išlo:
    Congratulations, Reg. It's a... squid

Lucas avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj kloklo prvotno napisa
    Kak je ono išlo:
    Congratulations, Reg. It's a... squid
    daaaaa... 8)

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Cure, loode ste totalka!

andrea2304

Početno

ja sam u trudnoći stalno sanjala NLO!

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

nedavno sam sanjala da sam rodila dečka prekrivenog BIJELIM dlakama... po cijelom tijelu... i da već puzi

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

I ja sam nedavno sanjala da u rukama nosim dečkića, mog sina (oko 5-6 meseci stara beba), ali to je u stvari bio mm transformisan u bebu. Ta bebica mi je bila jako lepa i baš sam je osećala svojom i nije mi smetalo što je to mm.
    Freaky

Lucas avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

upravo sam se probudila jer smo malo zamjenili noć za dan i sanjala sam da su mi u dvorište došla dva bijesna auta sa zatamnjenim staklima.izlaze gorile u crnim odijelima i naočalama.. i ja na prozor kao koga trebate?.. pa mi smo iz ***** (jedne kozmetičke kuće) ako imate vremena za prezentaciju?!

bebeto avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Ja sam nocas sanjala tako uzasan san.....neku prometnu...sve puno krvi i tijela leze okolo....a neki dan sam sanjala sina bez glave. Vise me strah poc lec kakvi su mi snovi...

bebomanka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno bebomanka

Joj cure...bas ste me nasmijale!
    Izmedju ostalog:
    Citiraj Lucas prvotno napisa
    --------------------------------------------------------------------------------

upravo sam se probudila jer smo malo zamjenili noć za dan i sanjala sam da su mi u dvorište došla dva bijesna auta sa zatamnjenim staklima.izlaze gorile u crnim odijelima i naočalama.. i ja na prozor kao koga trebate?.. pa mi smo iz ***** (jedne kozmetičke kuće) ako imate vremena za prezentaciju?!

Ja sam u pocetku imala uzasne more i cesto sam vikala u snu...sad se malo primirilo i snovi su podnosljivi... 8)

Lucas avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

noćas sam opet gluposti sanjala, ali kad malo bolje razmislim zadnji snovi imaju veze sa mojom podsvijesti.. željno sam očekivala MIB 2 (po tisućiti put) tak da mi se to uvuklo i u snove.. pogledala sam film opet pa me baš zanima kaj ću sad sanjati...

Isabel avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Ja sam sinoć sanjala predivan san!
    Da sam rodila sama, bez ičije pomoći, lagano i divno, u polusjedećem položaju, napipala glavocu i onda ruke ispružžila ispod bbinih rukicu i uzdignula svoju tek rođenu curicu u zrak! Nije disala pa je uskočio jedan doktor koji joj je promasirao prsa, i odmah je prodisala... Taj osjećaj beskrajne sreće i radosti neću zaboraviti ! Onda pak suze, plač i nervoza jer sam u Petrovoj, gdje su mi odnijeli dijete i ne mogu biti sa njom, pa molim sestre da mi ju saju, ali su nemilosrdne, pa muž koji je sa mnom u bolnici...
    Onda opet orod u mojoj kući, na vcu, također super, malo krvi, nema boli, opet glavica i samo sam u primila u naručje. Druga scwna već predivna mirisna, u rozo obučena princezica u mom naručju, ne želim ju ispustiti, ponosno se pokaujemo ukućanima (čak i onima koji više nisu živi,ali u mojim snovima jesu :/ ), tražim slinček i stavljam ju u kolica!
    Osjećaj blagostanja, sreće do neba, sve je dobro završilo, napokon imamo živu i zdravu bebicu i slično . Predivno, toliko predivno da mi je bilo žao što je to bio samo san!

Isabel avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

I da, baš kako si i želimo, i u snovima sam ju nazvala Noa !
    Bila je prepredivna...

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Noćas sam sanjala nevjerovatan san.
    Bili smo negdje na izletu i skužila sam da nemam ništa dati za jesti svojoj curici. Pa mi je MM mama rekla da je probam dojiti (s obzirom da sam trudna, mlijeko mi se kao već počelo stvarati..)
    Ja sam legla s njom na neki krevet, ponudila joj (i mislila si u snu ''ma nema šanse, ne sjeća se ona šta je to..). A ona isti čas primi i počne papati
    Cijeli dan razmišljam o tome... bilo je predivno...

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

kad sam bila trudna cesto sam sanjala da me po stanu naganja neki nepoznati covjek. i onda bi se zakljucala u wc pa me ne uhvati.

pa me bilo strah dizati se po noci na wc

Isabel avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj bejb prvotno napisa
    kad sam bila trudna cesto sam sanjala da me po stanu naganja neki nepoznati covjek. i onda bi se zakljucala u wc pa me ne uhvati.

pa me bilo strah dizati se po noci na wc

Loryblue avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

i moji su se snovi pojačali sad u trudnoći. a bome i izerotizirali
    kako se ono kaže: svak se češe di ga svrbi pa valjda od tuda i snovi

ali nije to prvi takav san i onda sutra dan bude cila neke raznježene volje. ali nikad u snovima nema mm-a. sve su to neki drugi likovi, neki poznati neki nikad viđeni. ali svi od reda savršeno nježni da bi čovik poželio da mu san traje 10 dana.
    noćas sam imala takav jedan, s načelnikom policije s kojim sam izmjenjivala novogodišnje čestitke nježnije, prisnije i duuuuže nego se inače čestita nova godina (joj koji je dobar parfem tip imao, još ga osjetim u nosnicama )

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Loryblue prvotno napisa
    noćas sam imala takav jedan, s načelnikom policije s kojim sam izmjenjivala novogodišnje čestitke nježnije, prisnije i duuuuže nego se inače čestita nova godina (joj koji je dobar parfem tip imao, još ga osjetim u nosnicama )
    Uživaj u trudnoći ! Super mi je tvoj humor .

laky avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006
    vječita lutalica......na samom jugu ,srcem u Slavoniji

Početno

ali nije to prvi takav san i onda sutra dan bude cila neke raznježene volje. ali nikad u snovima nema mm-a. sve su to neki drugi likovi, neki poznati neki nikad viđeni. ali svi od reda savršeno nježni da bi čovik poželio da mu san traje 10 dana.
    ma dajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj šališ se.....kojim?

Loryblue avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj laky prvotno napisa

ma dajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj šališ se.....kojim?
    e sad tebe......kojim
    ko kaže da je dotični the načelnik otalen
    možda je, možda nije.......ali san bio skroz dobar.
    večeras čekam nastavak sna ko u gradiću pejtonu

Strobery Shortcake avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Al ne pričaš to TM-u, zar ne 8)

fegusti avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

i moji su se snovi pojačali sad u trudnoći.
    ot... ali moram ti čestitati! :D baš mi je drago zbog tebe!

a snovi... ja sam svoje zapisivala i sjećam se jednog gdje se nakon poroda svađam s dr-om jer sam, po njegovim riječima, rodila curicu a ja sam znala da je dečko...
    i dok se mi tako prepiremo sa strane babica pregledava moju maternicu :? ... zapravo... razvukla je na stolu ogromnu lignju bez krakova i čisti je :shock:

Isabel avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj fegusti prvotno napisa
    i dok se mi tako prepiremo sa strane babica pregledava moju maternicu :? ... zapravo... razvukla je na stolu ogromnu lignju bez krakova i čisti je :shock:
    ajme, koja scena ...
    Snovi fakan nemaju granice.

laky avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006
    vječita lutalica......na samom jugu ,srcem u Slavoniji

Početno

Citiraj Strobery Shortcake prvotno napisa
    Al ne pričaš to TM-u, zar ne 8)
    ako sanja načeknike koje ja znam nema NJM razlog za brigu

Mingola avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj vanesax prvotno napisa
    Ja sam 11. nedelja, sanjam svašta i sanjam svake noći, ali nisam u fazi da vrištim i iskreno se nadam da neću ni biti.
    Ne znam da li ti je za utehu, ali se sećam da je moja pok. mama pričala da je u trudnoći imala najgore noćne more To je sve individualno, i mislim da ne treba da se plašiš značenja snova. Sve su to hormoni...
    Možda autosugestijom da namestiš da bar ne sanjaš jako ružno. Meni je to uspevalo. Probaj, ništa ne košta
    i ja svakakve glupe snove sanjam, a sam 6+4 , ili po gin 9+2

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •