Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: Gdje da 5-ogodisnjak "trenira" kosarku u ZG?

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Gdje da 5-ogodisnjak "trenira" kosarku u ZG?

Nogometa na sve strane... u svim vrticima... A kosarke nigdje :/ Ili se to meni samo cini.

Lima je odljepio na kosarku i vjerujem da bi se odusevio na mogucnost da moze negdje nabacivati loptu s drugom djecom.

Sve sto sam vidjela na netu, to su sve klubovi koji uzimaju klince iz osnovne skole. Ja bi nesto neobavezno za ove male, cisto da se druze i nabacuju loptu, da ih netko uvodi u svijet kosarke i ulije im ljubav za taj sport.

Trazim li previse? Jel ima tako nesto u ZG?

Davore, nisi dobro dosao na ovu temu

Osoblje foruma tweety avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Probaj vidjeti sa Educarenom (tamo neće raditi isključivo košarku, ali bude i nju).

Off topic:
    U svakom slučaju, može sa Franom od nemila do nedraga, vrlo neobavezno.
    Svi mi koji smo oko njega padamo s nogu i iako smo voljeli loptu, zamrzili smo je!
    Franu su se jako svidjeli i odlasci na Cibinine tekme, prošlu jesen i proljeće, pa ne zaboravite i na taj vid zabave. Postao je pravi glasni navijač (bez piva, koščica, kokica i kikirikija u ruci).

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ooo.. morat cemo na tekme krenuti! :D Very good idea

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Meni je totalno nevjerojatno koliko je npr kosarka (i drugi sportovi) zapustena u odnosu na nogomet :/

Zar stvarno nemaju nikakvi "treninzi" kosarke za tako male?

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

nama su za košarku i rukomet (ali ja sam na selendri) rekli da djeca prije nekih 11 godina starosti nisu spremna za odabiranje timskih sportova - nešto vezano uz nerazunijevanje taktike i rasporeda :?
    pa mi onda nije jasno kako su spremni za nogomet...
    doduše mi u najbližem gradu imamo samo koševe za 3metraše - nikako za ove od 140 cm visine

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Citiraj štrigica prvotno napisa
    nerazunijevanje
    = nerazumijevanje

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj štrigica prvotno napisa
    nama su za košarku i rukomet (ali ja sam na selendri) rekli da djeca prije nekih 11 godina starosti nisu spremna za odabiranje timskih sportova - nešto vezano uz nerazunijevanje taktike i rasporeda :?
    Pa da... Ak mogu u vrticu svi trcati za jednom loptom i napucavati u gol, ne vidim zasto isto tako ne bi mogli trcati za jednom loptom i gadjati u kos

babyboys avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Moj Tin je prošle godine počeo trenirati košarku u KK Cedevita, na zavrtnici u zg.
    Tad je imao 6 godina i bio najmlađi u ekipi, ali s njim treniraju dečki koji su počeli sa 4 godine.
    Treninzi su dva puta tjedno i utakmice svaku drugu subotu prijepodne. to je više igra nego ozbiljno treniranje, ali njemu se sviđa. nauče ih osnove igre i kako funkcionira ekipa, a mislim da im je to prilično bitno i inače, a ne samo u sportu...

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Thanks na info babyboys

babyboys avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

e da, treninzi počinju kad počne škola, a oni imaju i predstavljanje na danima otvorenih vrata na mladosti (jedna subota u 9 mjesecu), mi smo ih tako našli...
    I mjesečna članarina je 200 kn, ali nisu baš ažurni s naplatom...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •