Ne znam gdje ovo svrstati (a bome ni naslov mi nije neki) pa neka moderatori stave gdje misle da treba.
Zanima me jedna stvar.
Svena smo odlučili upisati na gimnastiku i danas je bio na prvom treningu. Nismo još ni članarinu platili a sa trenerom sam razgovarala samo telefonski.
MM ga je vodio na trening, pa kako to obično biva, nije se raspitao kako spada. Ustvari nije ništa ni pitao, to ostavlja meni![]()
Uglavnom, došao je doma sa uplatnicom i zahtjevom za registraciju gimnastičara u zagrebački gimnastički savez (a traže i dvije fotke djeteta):/
Meni je to malo too much. Mislim, dijete je bilo na jednom treningu, ni samo još ne zna hoće li se uopće time baviti a oni već hop registracija.
Mislim, zar ne može trenirati bez toga?!
A sjetila sam se i da od frendice klinac koji je počeo trenirati nogomet, prije prvog treninga je već morao imati opremu (koju su btw platili 800 kn :shock: ), člansku iskaznicu i obaviti fotografiranje sa ekipom.
Zar je to tako u svim sportovima?
Jeli to neki novi zakon/odredba/štoveć da bi se dijete bavilo sportom?
Fakat ne kužim.
Trenirala sam kao klinka i gimnastiku, i plivanje i stolni tenis pa su se registrirala samo ona djeca koja su bila neko duže vrijeme u klubu i izrazila želju za natjecanjima. Registracija nije bila uvijet za bavljenje sportom već za natjecanja.

Odgovori s citatom