Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: Stimulirani pokušaji i HZZO

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno Stimulirani pokušaji i HZZO

drage moje,
    neki dan sam čula šokantnu informaciju... da HZZO plaća tri stimulirana pokušaja do 38. ženine godine ali samo jedan pokušaj u godini?!bez obzira što nakon 6.mjeseci možemo ponovno na stimulirani.
    pokušala sam na internetu naći nešto što se tiče te informacije ali bezuspješno!
    naime ja bi već sad u rujnu mogla na ponovni stimulirani postupak, ali ako HZZO plaća samo jedanput u godini onda ništa od stimuliranog do iduće godine.

Da li netko nešto zna o ovoj temi?

Pozdrav!

alec avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

nisam baš sigurna da je to istina jer sam ja dobila lijekove na teret hzzo-a krajem studenog prošle godine i sada sam ih ponovno dobila prošli tjedan. znači nije prošla godina dana.

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Ma nemoguće da priznaju samo jedan u godini jer njima je svejedno koliko ih je u godini kad se i onako čeka predugo da bi uopće došli na red perko HZZO-a

sretna35 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Do sada vremenski tijek iskorištavanja postupaka nije bio reguliran pravilnicima hzzo-a, a niti Zakonom o obveznom zdravstvenom osiguranju. To bi dakle bilo neka potpuno nova odredba, ali po meni ona nema nikakvog smisla i ne vjerujem da je donesena u vrijeme ljetne stanke. Isto tako broj postupaka je neograničen, ograničeno je jedino broj pokušaja uz plaćene lijekove od strane HZZO-a.

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj sjetna35 prvotno napisa
    Do sada vremenski tijek iskorištavanja postupaka nije bio reguliran pravilnicima hzzo-a, a niti Zakonom o obveznom zdravstvenom osiguranju. To bi dakle bilo neka potpuno nova odredba, ali po meni ona nema nikakvog smisla i ne vjerujem da je donesena u vrijeme ljetne stanke. Isto tako broj postupaka je neograničen, ograničeno je jedino broj pokušaja uz plaćene lijekove od strane HZZO-a.
    Slažem se sa gore navedenim - osim ako nije ovih dana došlo do promjene. Ja sam bilo u stimuliranom u travnju i sad idem u rujnu. Bila sam kod ginića neki dan i on će mi bez problema nabaviti menopure (to će biti drugi stimulirani pokušaj).

Početno

Hvala cure na odgovorima, i ja vjerujem da je to informacija koju je netko krivo shvatio. uostalom u rujnu sam na VV-u pa ću pitati dr. A.

Hvala!

Početno

Hvala cure na odgovorima, i ja vjerujem da je to informacija koju je netko krivo shvatio. uostalom u rujnu sam na VV-u pa ću pitati dr. A.

Hvala!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •