-
Zbilja ne kontam, a milijun puta sam do sada ovdje to procitala: ne, ne i ne!- pocinjati s nadohranom prije nego dijete napuni 6 mjeseci. Ja ne zivim u HR i ne znam kako izgledaju pakovanja dohrane za bebe, ali ovdje na tim "pocetnickim" pise 4+. Osim toga, u svim danskim knjigama, prirucnicima i brosurama o djeci pise da se moze od navrsena 4 mjeseca, a MORA od navrsenih 6.
Ovako: F. je prije nesto vise od tjedan dana pocela cesce da se budi nocu, bila je generalno nervoznija i nemirnija po danu i spavala jako kratko, otprilike po 20-tak minuta 2 puta u tijeku cijelog dana. Patronazna mi je i pored toga sto nam je dojenje od samog pocetka funkcioniralo fenomenalno predlozila da joj pocnem jednom dnevno davati kasicu od kukuruza, rize ili prosa s obrazlozenjem da mojoj bebi upravo treba, kao sto je neko gore napisao- nesto "jace". I, tako smo i poceli, od napunjena 4 i pol mjeseca jednom dnevno joj dajem kasicu od rize. Prva dva puta je pojela jako malo, ali sad je vec naucila da jede i pojede cijelu porciju, lijepo spava i nocu i danju, raspolozenija je i veselija, generalno zadovoljnija i sretnija. Ostali obroci su joj i dalje iskljucivo cika, jednako kao sto joj to ponudim i poslije kasice...
E, sad, moje pitanje vama je: sto se eventualno moze desiti mojemu djetetu negativno, a sto se nece desiti djetetu iskljucivo dojenom do 6 mjeseci?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma