Čitam ovu temu uzduž i poprijeko po sto puta i čini mi se da sam ja jedina koja u mjesec dana svog muža deset dana mrzi iz dna duše, deset ga obožava a deset onako, trpi iz koristi. Lastane, jesam ja u ku..rcu?
Za moj gušt ovo je previše filozofije (ifigenija) jer mijenjam misli i osjećaje kako vjetar puše (štojaznam, mogla bi se nazvati emotivno/bračno labilna) pa za mene ne postoji pravilo. Ja sam svom mužu neko kratko vrijeme savršena žena, ono ekstra ljubavnica, fina, draga, mazna, pucam od volje i želje za njim a onda mi nekako splasne oduševljenje pa se pretvaram u Zvijer. Samo se još ne mogu načuditi kako jadan to može trpiti. Valjda čeka onu Ljubavnicu od prekjučer da se pojavi na kratko pa se prisili izdržati onaj teror sljedećih duplo dana. A on je meni ustvari baš dobar muž, trudi se (za razliku od mene). On pazi kako će što, sve bi nešto po mojim pravilima. Samo što se moja pravila mijenjaju. Čitam vas i zvučite sve pametne, staložene i zrele. Ja sam očito još mala beba.![]()