Sa kojim ste proizvodima zadovoljni i zasto? Ja imam neke nove space bag vrece-super su mi. Imam i Rovus usisavac,bila sam zadovoljna dok se nije pokvario, sad ceka servis.
Sa kojim ste proizvodima zadovoljni i zasto? Ja imam neke nove space bag vrece-super su mi. Imam i Rovus usisavac,bila sam zadovoljna dok se nije pokvario, sad ceka servis.
Ja nešto ne volim te kupovine na neviđeno. Mislim, vidim ja sliku ali se ili prevarim u veličini ili u materijalu...Radije bih da sve to prvo uzmem u ruke, eventualno uključim i tek onda se odlučujem za kupovinu. Zato je, što se mene tiče, internet kupovina čista glupost
A konkretno vezano za TV Shop, nešto sam ubeđena da se tu prodaje uglavnom najgora roba. Ili je fuš ili je najjeftiniji model jer nekako moraju privući kupce cenom :/
U St ima ducan tog imena u kojem se prodaju proizvodí s 'tv prodaje'. Cjene im nisu nesto 'super povoljne' :/ bar za mene.
Ima i u zagrebu, negdje na Radničkoj...
moja je frendica isto imala rovus i prezadovoljna je...
space bag mi je isto zakon, mada ih ima i drugih proizvođača, jednake kvalitete no daleko povoljnije cijene
Ja sam kupila Orbitrek i mada nisam baš imala sreće (prva dva su u roku 7-10 dana počeli lupkati, stenjati,škripati i rasipavao se lanac), svaki put su bez prigovora zamijenili za potpuno novi Orbitrek.
Kod mene je bila 3 sreća, ali pohvala za poslovnost jer sam očekivala da će slati na servis, što nije bio slučaj - dobila sam novo, svaki put
Sve vreme pokušavam da se setim koju to TopShop inovaciju imam u kući i napokon mi je sinulo - pre nekih par godina smo jetrva i ja dobile uveličavajuća ogledala za rođendane. Ogledala imaju svetlo za koje treba ubaciti 6 (i slovima:šest) baterija tipa D. Da se bar može koristiti kao lampa ekvivalentno struji koju troši nego jok, ono svetlo je stavljeno tu bezveze jer su sijalice male i nalaze se ispod zamagljene plastike koja i to malo svetlosti uguši.
Na kraju je ogledalo samo smetalo jer se onaj zglob za podešavanje pozicije pohabao i na kraju je moje prvo odletelo u smeće a jetrvino par dana kasnije (kad je videla moje u kanti pa se setila da i njeno negde samo zauzima mesto). Naravno, bacile smo ga kad je sveki bila u toplicama![]()
Meni su cool pjevajući plastični som i onaj sat sa 12 različitih pjevova ptica...........![]()
Samo sad tog nema više![]()
meni je space bag katastrofa - svi su mi se u spremištu uredno ispuhali nakon dva - tri tjedna. žali bože novaca.
Moj tata je jako zadovoljan nekim njihovim kremama i kupuje ih već godinama.
maria71, podsjetila si me na onaj pjevajući vjenčić za vrata, onaj za Božić, uff, on mi je nekako spuki i bojim ga semaria71 prvotno napisa
![]()
također !cvijeta73 prvotno napisa
imam još od njih H2O čistač na paru i sa njim sam ( za sada ) zadovoljna.
Ista stvar i kod nas.cvijeta73 prvotno napisa
i kod mene isto... :? :/mimoza prvotno napisa
Mi kupili one neke lonce za kuhanje tjestenine - katastrofa živa!!!!
Lijepo oni izgledaju na Tv-u, al uživo.....od nekakvog običnog pleha su koji mi je pregorio u prvom kuhanju, dno je hrđavo...žali Bože novaca!!!
Definitivno negativno iskustvi i propala investicija
Imam space bagove, dva komplea, već jedno 5 godina i jako sam zadovoljna. Od 10 vreća jedna se sama ispuhuje ali to nije ako strašno.
Ništa drugo nisam kupovala.
Moji imaju njihov Rotirajući super čistač i toliko su oduševljeni sa njim, da kad ga je mama slučajno slomila, isti dan im je trebalo poslati novi. Imala sam ga i ja, stvarno je praktičan, al mi se razbio, našom greškom, spremam se kupiti novoga, al gledam ima li di povoljnjije.
Ove "nove SB" vreće, su u stvari 1 vreća, koja je integrirana u nekakvo platno na patent pa kad se zrak isiše, poprimi oblik cca 90 x 60 cm, zatvori se patentom odozgora i nema "bježanja" i napuhivanja. Idealne za ispod kreveta, al svaka koštza 150,00 kn. Imam ih za sada 2, al se spremam kupiti još koju.