Pokazuje rezultate 1 do 16 od 16

Tema: TOP SHOP

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno TOP SHOP

Sa kojim ste proizvodima zadovoljni i zasto? Ja imam neke nove space bag vrece-super su mi. Imam i Rovus usisavac,bila sam zadovoljna dok se nije pokvario, sad ceka servis.

clumsy mom avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Ja nešto ne volim te kupovine na neviđeno. Mislim, vidim ja sliku ali se ili prevarim u veličini ili u materijalu...Radije bih da sve to prvo uzmem u ruke, eventualno uključim i tek onda se odlučujem za kupovinu. Zato je, što se mene tiče, internet kupovina čista glupost

A konkretno vezano za TV Shop, nešto sam ubeđena da se tu prodaje uglavnom najgora roba. Ili je fuš ili je najjeftiniji model jer nekako moraju privući kupce cenom :/

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

U St ima ducan tog imena u kojem se prodaju proizvodí s 'tv prodaje'. Cjene im nisu nesto 'super povoljne' :/ bar za mene.

petarpan avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ima i u zagrebu, negdje na Radničkoj...
    moja je frendica isto imala rovus i prezadovoljna je...
    space bag mi je isto zakon, mada ih ima i drugih proizvođača, jednake kvalitete no daleko povoljnije cijene

Maya&Leon avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Ja sam kupila Orbitrek i mada nisam baš imala sreće (prva dva su u roku 7-10 dana počeli lupkati, stenjati,škripati i rasipavao se lanac), svaki put su bez prigovora zamijenili za potpuno novi Orbitrek.

Kod mene je bila 3 sreća, ali pohvala za poslovnost jer sam očekivala da će slati na servis, što nije bio slučaj - dobila sam novo, svaki put

clumsy mom avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Sve vreme pokušavam da se setim koju to TopShop inovaciju imam u kući i napokon mi je sinulo - pre nekih par godina smo jetrva i ja dobile uveličavajuća ogledala za rođendane. Ogledala imaju svetlo za koje treba ubaciti 6 (i slovima:šest) baterija tipa D. Da se bar može koristiti kao lampa ekvivalentno struji koju troši nego jok, ono svetlo je stavljeno tu bezveze jer su sijalice male i nalaze se ispod zamagljene plastike koja i to malo svetlosti uguši.

Na kraju je ogledalo samo smetalo jer se onaj zglob za podešavanje pozicije pohabao i na kraju je moje prvo odletelo u smeće a jetrvino par dana kasnije (kad je videla moje u kanti pa se setila da i njeno negde samo zauzima mesto). Naravno, bacile smo ga kad je sveki bila u toplicama

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Meni su cool pjevajući plastični som i onaj sat sa 12 različitih pjevova ptica...........

Samo sad tog nema više

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

meni je space bag katastrofa - svi su mi se u spremištu uredno ispuhali nakon dva - tri tjedna. žali bože novaca.

MBee avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Moj tata je jako zadovoljan nekim njihovim kremama i kupuje ih već godinama.

Žabica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj maria71 prvotno napisa
    Meni su cool pjevajući plastični som i onaj sat sa 12 različitih pjevova ptica...........

Samo sad tog nema više
    maria71, podsjetila si me na onaj pjevajući vjenčić za vrata, onaj za Božić, uff, on mi je nekako spuki i bojim ga se

Erin avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa
    meni je space bag katastrofa - svi su mi se u spremištu uredno ispuhali nakon dva - tri tjedna. žali bože novaca.
    također !
    imam još od njih H2O čistač na paru i sa njim sam ( za sada ) zadovoljna.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Ista stvar i kod nas.

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Citiraj mimoza prvotno napisa
    Ista stvar i kod nas.
    i kod mene isto... :? :/

tonili avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Mi kupili one neke lonce za kuhanje tjestenine - katastrofa živa!!!!
    Lijepo oni izgledaju na Tv-u, al uživo.....od nekakvog običnog pleha su koji mi je pregorio u prvom kuhanju, dno je hrđavo...žali Bože novaca!!!
    Definitivno negativno iskustvi i propala investicija

faith avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Imam space bagove, dva komplea, već jedno 5 godina i jako sam zadovoljna. Od 10 vreća jedna se sama ispuhuje ali to nije ako strašno.
    Ništa drugo nisam kupovala.

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Moji imaju njihov Rotirajući super čistač i toliko su oduševljeni sa njim, da kad ga je mama slučajno slomila, isti dan im je trebalo poslati novi. Imala sam ga i ja, stvarno je praktičan, al mi se razbio, našom greškom, spremam se kupiti novoga, al gledam ima li di povoljnjije.

Ove "nove SB" vreće, su u stvari 1 vreća, koja je integrirana u nekakvo platno na patent pa kad se zrak isiše, poprimi oblik cca 90 x 60 cm, zatvori se patentom odozgora i nema "bježanja" i napuhivanja. Idealne za ispod kreveta, al svaka koštza 150,00 kn. Imam ih za sada 2, al se spremam kupiti još koju.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •