Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: kad roditelji upropaste djecu

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno kad roditelji upropaste djecu

natrcala sam na sljedeci blog

http://homoludens.blog.hr/2008/08/16...-na-tjeme.html

i sama znam brdo ljudi koji nisu nis radili sa vlastitom djecom pa su ih poslje unistavali i kaznjavali zbog ponasanja ili promasaja (da kaj ce susjedi reci i slicno...)

koryanshea avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

pametno neko dijete...

Nataša,Sarajevo avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Očajne statistike, da se lijepo prepadneš ...

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

tuzno

Rene2 avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Istina je da nam se vrati sve uloženo u djecu. Pri tome ne mislim na novac.

Jedan je otac na Oprah show dobro izjavio: "Kad su moja djeca bila mala, ja sam trčao za poslom kako bismo imali što više novaca i kako bih im mogao što više toga kupiti i priuštiti. Nisam im davao potrebnu pažnju, nego novac.
    Danas su moja djeca tinejdžeri i ja trebam njihovu pažnju, ali oni moju ne. Oni sad trebaju samo moj novac i sad znam gdje sam pogriješio."

kloklo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Rene2 prvotno napisa
    Jedan je otac na Oprah show dobro izjavio: "Kad su moja djeca bila mala, ja sam trčao za poslom kako bismo imali što više novaca i kako bih im mogao što više toga kupiti i priuštiti. Nisam im davao potrebnu pažnju, nego novac.
    Danas su moja djeca tinejdžeri i ja trebam njihovu pažnju, ali oni moju ne. Oni sad trebaju samo moj novac i sad znam gdje sam pogriješio."
    Mislim da bi ove rečenice trebalo stavljati u sve čestitke povodom rođenja djece, kako bi se svim roditeljima na vrijeme i jako dobro urezale u srce i glavu!

Forka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Istina je da nam se vrati sve uloženo u djecu. Pri tome ne mislim na novac.
    XXX

Maslačkica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

"Kad su moja djeca bila mala, ja sam trčao za poslom kako bismo imali što više novaca i kako bih im mogao što više toga kupiti i priuštiti. Nisam im davao potrebnu pažnju, nego novac.
    Jaooooo....ovdje se itekako nalazim, i u stvari tako lijepo sročeno da je to neviđeno, a da sam to osjećala cijeli svoj život i JA sam se osjećala krivom zbog toga... jao, jao....
    Baš ti hvala što si ovo napisala...

Početno Re: kad roditelji upropaste djecu

Citiraj stray_cat prvotno napisa
    natrcala sam na sljedeci blog

http://homoludens.blog.hr/2008/08/16...-na-tjeme.html

i sama znam brdo ljudi koji nisu nis radili sa vlastitom djecom pa su ih poslje unistavali i kaznjavali zbog ponasanja ili promasaja (da kaj ce susjedi reci i slicno...)
    Pozdrav prije svega.
    Zahvaljujem na primijećenom tekstu čiji sam autor i raspravi koja je povedena. Da, statistike su poražavajuće tim više što nemamo osjećaj da se takvo što događa oko nas, a ako smo sami sudionici toga, onda je malo teže osvijestiti svoje pogreške odnosno uopće se kritički postaviti prema sebi. Indigo djeca obično kažu svojim roditeljima kako su ih ona izabrala. Sve da i nije tako, ne bi li bilo lijepo kada bismo djecu promatrali na taj način jer bismo time shvatili da djeca nisu nešto što se posjeduje.
    Priznajmo, djeca su katkada puno zrelija od odraslih, samo nemaju moć to pokazati.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •