Trebam malo utjehe cure jer se raspadam po savovima. Rodila prije dva i pol mjeseca, nakon 6 dana dobila mastitis, pa svaki dan u na paljenje pupka u DZ, pa malo ragada i sora, pa jos jedan mastitis, mjesec dana na antibioticima, i taman kad se polako sve pocelo vracat u normalu, zavrsimo u Klaicevoj zbpg eserihije, tjedan dana svaki drugi dan nova brumila...i jos neke stvari u obitelji, sve skupa me dotuklo. I sad imam takve napad paranoje, sve je vezano uz zdravlje, moje ili djetetovo. Po noci ne spavam jer ih ljubim u celo da nemaju mozda temperaturu, neku noc, jer je buco kad sam mu cistila vrat malo mu se kozica raskrvarila, ja nisam spavala cijelu noc jer sam cekala da mu vrat prokrvari i iskrvari, pa sam neki dan ja pocela kasljucat i gotovo...ja cu dobit anginu i zavrsit cu na inekcijama i necu vise moc dojit...radim od muhe slona i uzasno se bojim svega. svaki dan nest planiram kuda ici i skim biti samo da nisam sama. uzasano se bojim. i jednostavno vise ne mogu. mm kaze da kaj ne mogu to rjesit sama u glavi. ne mogu a on ne razumije. gledam kak da prezivim dan za danom, ima razdoblja da mogu totalno normalno funkcionirat i u trenutku me uhvati koma i samo placem i zamisljam gluposti.imate li nekog kog mi mozete preporucit a da me moze sto prije primit? ne bi htjela zavrsit na tabletama, jer mi je dojenje prioritet, ali s nekim moram razgovarat ko razumije i moze pomoc.

Odgovori s citatom
), a i malu stalno pusim da vidim da li ima temperaturu, pazim na kilažu, kako jede, da li povraća, kakvog je raspoloženja - sve što će mi reći da li moram reagirati ili ne (ali i što se male tiče sad sam se opustila jer ju ne stavljam po 3x na dan na vagu
, nadam se da ces se s vremenom moc opustit do kraja. i za sebe se isto nadam :D i probat cu nazvat centar za duhovnu pomoc. htjela bih sto prije u normalu.
o da i ja imam sve moguce planove i verzije dogadaja u svim situacijama, jos uvijek se sva preznojim cim neko pocne smrcat ili kasljat, ali sad bar mogu funkcionirat.