draga ne brini cure su ti sve napisale, ali evo mene da te utješim.
Moja šmizla danas ima 18 mjeseci i još samostalno ne hoda!
Prošli smo pretrage jer sam nakon 15-tog mjeseca malo paničarila i sve je ok, al' ona nema potrebe za hodanjem kad kao profesionalka puže i niš' ju ne smeta za koljena čak ni po asfaltu kad je u haljinici.
U sekundi se popne na stolicu pa na stol ako nešto vidi na stolu.
Napravila je samostalnih deset koraka da malo proba ali je ipak brža u puzanju i nastavila dalje po svom.

Ne diraju me pitanja tipa "Kaj još ne hoda?" i neda mi se niti objašnjavati i ulaziti u diskusije.

Svekrva ju je malo natezala sa maratonskim šetnjam i pametna ju stavila u posuđenu hodalicu od 20 dana starije rođice koja je kao prohodala "zahvaljujući" hodalici jer eto sramota da šmizla ne hoda .

ovaj smajlić dovoljno govori o našem telefonskom razgovoru, shvatila je poruku da su hodalice štetne i da ju je zabranio šmizlin i ortoped i pedijatar i nadam se da smo jednom za sva vremena raščistile čemu služi baka, a čemu mama i tko odlučuje 8)

Samo da kažem da je moja curka tatina Dalmatinka i da se svako toliko sjetim vica sa malim Crnogorcem koji je progovorio sa tri godine jer do tad kako kaže"nijesam imao primjedbi!"