draga ne brini cure su ti sve napisale, ali evo mene da te utješim.
Moja šmizla danas ima 18 mjeseci i još samostalno ne hoda!
Prošli smo pretrage jer sam nakon 15-tog mjeseca malo paničarila i sve je ok, al' ona nema potrebe za hodanjem kad kao profesionalka puže i niš' ju ne smeta za koljena čak ni po asfaltu kad je u haljinici.
U sekundi se popne na stolicu pa na stol ako nešto vidi na stolu.
Napravila je samostalnih deset koraka da malo proba ali je ipak brža u puzanju i nastavila dalje po svom.
Ne diraju me pitanja tipa "Kaj još ne hoda?" i neda mi se niti objašnjavati i ulaziti u diskusije.
Svekrva ju je malo natezala sa maratonskim šetnjam i pametna ju stavila u posuđenu hodalicu od 20 dana starije rođice koja je kao prohodala "zahvaljujući" hodalici jer eto sramota da šmizla ne hoda .
ovaj smajlić dovoljno govori o našem telefonskom razgovoru, shvatila je poruku da su hodalice štetne i da ju je zabranio šmizlin i ortoped i pedijatar i nadam se da smo jednom za sva vremena raščistile čemu služi baka, a čemu mama i tko odlučuje 8)
Samo da kažem da je moja curka tatina Dalmatinkai da se svako toliko sjetim vica sa malim Crnogorcem koji je progovorio sa tri godine jer do tad kako kaže"nijesam imao primjedbi!"
![]()