Meni su se isto dr. u rađaoni i babica koja me dopala pokazali jako dobri, iako sam došla s planom poroda i htjela prirodni porod u kadi a na kraju spletom okolonosti sve je završilo uz njihovu intervenciju, ali sve su sa mnom provjeravali i surađivali. Išla mi je na živce u predrađaoni jedna babica koja me čim sam dobila onaj lijek u venu (nije drip nego ono drugo) nije htjela pustiti na WC nego mi stavili onu groznu padelu i morala sam na ležećki piškit a to baš nije bilo lako i naravno sve sam uneredila, mislim da me mogla pustiti s bocom u WC! Ovako je morala mijenjati i plahte i meni bilo neuogodno a sasvim nepotrebno ja sam se mogla micati jer nisam imala ni t od truda tada.
Šta se tiče rađaone sve Ok, jedino mi je ona anesteziologica bila užasno bezobrazna prilikom prikapčanja na epiduralnu!
Doktor bio neki skroz mladi, došao pred sam kraj i nekoliko puta me obišao da provjeri situaciju pošto sam bila u rađaoni 5,5 sati i kasnije me sašio. Babica mi je bila stvarno super, sve pohvale šteta što nisam upamtila ime!
Sestre na 5. katu isto iskustvo kao već spomenuto od drugih forumašica ali dobro bila sam već pripremljena na to.
Cimerice hm. jedna je bila totalni psiho i jedva smo čekale ja i ova druga da je puste kući, ova druga je bila super samo je bebica bila dosta plačljiva pa se nikako nisam naspavala ta 3 dana. WC-i su im koma, ona cijev od tuša je puštala na sve strane pa se nisam uspjela niti otuširati normalno dok nisam stigla kući.
S obzirom na to da još uvijek naplaćuju dolazak očeva ili neke druge osobe na porod i hvale se raznim renorviranjima eto predlažem da barem te cijevi zamjene novima!