Meni je mob ostao u torbi tako da ga nisam uzela, ali je MM imao mob i aparat i nitko mu ništa nije rekao. Naprotiv, par puta mu je babica rekla da neka slika malo, a kad sam rodila onda je sama rekla da sad može javiti ostalima novosti. Mi smo odmah nakon poroda pričali sa starijim sinomVoda mi nije trebala jer mi je babica stalno davala. Imala sam sa sobom kapljice za nos i maramice jer sam bila prehlađena ali mi ništa nije trebalo.
Ja sam bila zadovoljna. Čak i sa hranom, a vjerujte mi da sam izbirljiva![]()
5. kat bi mogao biti malo bolji ali ajde, brzo prođe. Iako je bilo i prekrasnih sestra koje su mi puuuuuuuuno pomogle kad mi je bilo jako loše, usred noći. Jedna mi je dala njenu marendu jer nisam imala što jesti.

Voda mi nije trebala jer mi je babica stalno davala. Imala sam sa sobom kapljice za nos i maramice jer sam bila prehlađena ali mi ništa nije trebalo.
Odgovori s citatom
:shock: i zbljuv. Nakon prve trudnoce koja mi je vodjena i poroda u inozemstvu, ovo tu je, blago receno, uzas. A tek one na 5-om katu 
Možda se i sretnemo tamo iako ja mislim (u stvari- nadam se) da ću malo uraniti jer sam već od 29. tjedna "otvorena, smekšana i skraćena"