-
Meni je riječko rodilište ostalo u lijepom sjećanju. Istina da je skoro sve išlo "školski" pa nisu ni imali potrebe za nekim intervencijama i u boxu smo MM i ja bili skoro cijelo vrijeme sami dok nije počeo izgon. Drugi put bi ipak neke stvari drugačije,ali to je samo moj izbor. Nitko mi ništa nije htio nametnuti i za sve su me prvo pitali da li se slažem i onda objasnili što rade.
5. kat je bio prekrcan kad sam rodila i svi su imali pune ruke posla,ali ipak su dolazili kad bi ih zvali odmah i bez namrgođenih faca. Ja sam išla u malu školu dojenja i dosta se informirala prije pa sam ipak osnove znala i zato nije bilo nekih problema, uz to da je beba bila vrlo zainteresirana za sisanje i bradavice ok. Cure koje nisu znale baš ništa o dojenju su imale problema jer im nisu baš dovoljno detaljno pokazale sestre što i kako.
Jednom sam za vrijeme vizite ja bila na WC-u i onda su sestre od doktora dobile obrisanac. Doktori su priča za sebe, srećom ih osim na viziti dok su projurili sobom nisam ni vidjela. Jedna mlada doktorica mi je jedino ostala u memoriji kao super ljubazna, onako sićušna i mršava, izgleda ko da ima 20-ona je uvijek nešto pitala i šalila se.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma