-
meni smeta sto rjecanke i zene koje dolaze iz drugih gradova imaju drugaciji tretman.
mi rjecanke smo usmjerene na polikliniku gdje vlada totalni kaos. dva tjedna prije termina su me narucivali svaka dva dana, dva puta radili amnioskopiju iako je trudnoca bila uredna. kad sam rekla da zelim razgovarati o porodu samo bi mi rekli, drugi put ili , to cete u radjaoni. deset dana sam cekala da mi kazu zasto moram dolaziti svaka dva dana? konacno, jedna mlada dokica je pogledala papire i mene i ispricala mi se na nepotrebnom maltretiranju!!!
kad sam vidjela da nema nikog za razgovor na poliklinici trazila sam u bolnici razgovor, gledali su me u cudu ko da trazim banane na marsu i opet me upucivali na polikliniku. doslovno sam molila da netko razgovara sa mnom. deset minuta bi bilo dovoljno.
cure koje dolaze izvana imaju skroz drugi tretman koliko sam cula....mozda se varam?
dugo sm zivjela u zagrebu i vratila se nedavno u rijeku gdje sam rodjena i odrasla i gdje mi zivi obitelj. pitam se da li bih bolje prosla da sam lagala???
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma