Ja sam rodila drugi put u Ri prije skoro godinu dana i mogu samo pohvaliti osoblje.

Skroz su poštivali moje želje iako me dr.Vlašić poslao u rađaonu samo jer sam bila otvorena 4 cm, a bez ikakvog truda. Ja sam mu jasno i glasno rekla da ja taj dan neću roditi ali sam ipak morala u rađaonu. Otišla sam, rekla im da ja neću roditi, bila tamo 2 sata i poslali me na 4.kat. Tamo sam bila 7 dana i mogu samo pohvaliti odjel. Nitko me nije niti u jednom trenutku kritizirao, nagovarao ili bilo što. Znali su da želim prirodan porod i to su poštivali. Dugo sam razgovarala sa dr. Prodanom koji me došao par puta vidjeti kad su trudovi krenuli, poslao me u rađaonu kad je bilo vrijeme, probušio mi vodenjak (to sam ja tražila) i došao mi čestitati kad sam rodila. Na porodu je bila babica Nataša i mogu je samo pohvaliti. Ona i mm su samnom prodisali svaki trud, uopće me nitko nije pregledavao. Čak je i mm pitao da zar nitko neće provjeriti jel sam dosta otvorena, na što je ona rekla da priroda zna što i kako treba Rodila sam u vodi, u miru i tišini. Zezali se između trudova, podržavali se i pomagali. Na sam izgon dođe cijela ekipa ali samo promatraju u tišini.

5. kat je malo drugačiji. Ja sam srećom naletila na super sestru Đinu koja mi je u 5 ujutro donijel njenu marendu jer sam imala jedan kolaps. Njene tople riječi, smjeh i zagrljaj bili su mi nešto neopisivo
Nitko mi nije baš pomogao oko dojenja ali nije mi ni trebalo jer je to 2. djete i imam iskustva. Šta god da sam pitala, dobila sam odgovor. Mali je stalno bio u sobi iako su se ponudile da ga uzmu kad mi je bilo loše (uzele su ga na samo 2 sata jer sam pala u nesvijest) i drugu noć kad je malac urlao, ali ja ga nisam dala.

Treće dijete opet rađam u Ri (ako ga bude )