-
Meni je u RI rodilištu bilo super! Nakon nekih komplikacija u trudnoći, od 13. tjedna sam trudnoću vodila u KBC-u Rijeka. Dr. koji mi je vodio trudnoću je divan čovjek, u prvom redu čovjek, a i liječnik. U bolnici sam bila u prosjeku svaka 2 tjedna, i upoznala sam gotovo sve sestre, babice, doktore. I mogu samo reći da su svi OK. Kad sam došla roditi, primio me jedan doktor, završila mu je smjena, ostao je još dva sata sa mnom i preda mnom je drugom dr. ispričao sve šta je i zaista su svi bili super. Meni je porod bio super, i svo osoblje također. Ne kažem da mi se netko klanjao i pjevao hvalospjeve, ali to niti ne očekujem, ali da su bili korektni, jesu. Nikakvu vezu niti sam imala niti sam je tražila. Jedino me je jedna mlada sestra na 5. katu iživcirala kada sam je zamolila da mi uzme bebu na sat vremena, jer stalno plače, ne mogu ga umiriti, cicu više neće, a ja nakon poroda pala u nesvijest pa da bih samo sat vremena pokušala odspavati. A ona mi je rekla neka se naučim biti majka.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma