Stranica 6 od 18 PrviPrvi ... 4567816 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 251 do 300 od 864

Tema: rodiliste rijeka 2. dio

iridana2666 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

ne vjerovati rijeckim doktorima, svi su prepotentni mesari. I mene su unistili, sreca bez posljedica po moju kcer

tibica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj iridana2666 prvotno napisa
    ne vjerovati rijeckim doktorima, svi su prepotentni mesari. I mene su unistili, sreca bez posljedica po moju kcer
    Malo je ružno od tebe ovako generalno pričati o ljudima, a da nikad nigdje nisi objasnita što ti se točno dogodilo. Imam osjećaj da samo čekaš da se negdje na forumu spomene riječko rodilište i odmah kreneš s pljuvanjem. Bez obzira što ti mislila o tome u riječkom rodilištu radi puno divnih i sposobnih ljudi. Nije u redu od tebe što generaliziraš, proglašavaš kompletno osoblje rodilišta nesposobnim mesarima, a ničime nisi potkrijepila svoje tvrdnje. Uostalom, nimalo ne pomažeš trudnicama koje će roditi u riječkom rodilištu.

iridana2666 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Ja bih savjetovala da NE idu roditi u Ri rodiliste.
    O tome sto se desilo mogu samo jednog dana sa psihologom jer jos uvijek imam traume i da - imala sam vezu i znam svih (od velikog P. pa do nize rangiranih), a zavrsila sam kako sam zavrsila jer odredjenom doktoru nisam, iz principa (a po preporuci jednog drugog), htjela dati kovertu ispod stola jer sam smatrala da imam pravo traziti i dobiti sto hocu. Njihov pristup trudnicama (osim dr. F. mladog) je :shock: i zbljuv. Nakon prve trudnoce koja mi je vodjena i poroda u inozemstvu, ovo tu je, blago receno, uzas. A tek one na 5-om katu ! Jedino moram pohvaliti jednu mladu, simpaticu i dragu babicu. Ne znam joj ime, ali ona je jedina svijetla tocka.
    Unistili me za cijeli zivot, srecom da je dijete zivo i zdravo.

A u Ri bolnici je umrla i moja mama zbog doktorske greske. Sam doktor nam je rekao da imamo sve osnove za tuzbu. Poznati kirurg u bolnici i jos jedan doktor specijalist su sa mojim roditeljima povezani kumstvom, tako da veza je bilo - znaci cista nemarnost.

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Svatko ima pravo na svoje misljenje i mislim da koja god trudnica ide na forum zdrave pameti zna da ce svasta procitati ,a da to ne znaci da ce se ista stvar i njoj dogoditi.Meni nije bilo bajno ali nekim mojim frendicama je bilo ok.To su samo iskustva i misljenja ....Pa bez obzira na moje prijasnje iskustvo,ja cu ici opet u rijecko,i nadam se da ce sad sve bit bolje....A ta babica je i meni bila na porodu,mlada je,starija od mene god dana i svaka joj cast.

BP avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

da li joj znate ime?
    Cisto da mantram da na nju onda naletim...

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Ne znam joj ime i nadam se da ce me sreca naci da mi bude i na drugom porodu.I ja cekam jos jednog andjelcica s pisom 13.01.

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Ja sam prije 3 godine tamo rodila moju curu na zadak, ali je moje iskustvo potpuno drukčije. Porod je potrajao malo duže, ali uopće nije bio strašan. Baš zbog "zatka", svi su me više provjeravali i pazili. Babice su bile anđeli...(pogotovo jedna prelijepa mlada cura).
    Zbog super iskustva, sada se uopće ne bojim poroda, čak ni ne razmišljam o njemu, a na 35+4 sam.

BP avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Bravo za tebe Zeko

vidim da nam je termin skoro pa isti dan? Ces opet ic u RI?

tibica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Poštujem da svako ima svoje mišljenje i dobro ili loše iskustvo. Poštujem i slobodu govora. Moje iskustvo je bilo divno i svi ljudi koje sam sretala u rodilištu ta tri dana (samo u boksu za vrijeme poroda ih je u jednom trenutku bilo 20-ak) su mi bili divni. Ali ja ne tvrdim da je kompletno osoblje riječkog rodilišta u svakom trenutku oličenje dobrote i kompetentnosti. Nije baš u redu da ih netko zbog jednog lošeg iskustva sve proglašava "prepotentnim mesarima".

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

tibica potpis.

ja sam oba svoja dečka rodila u Ri i mogu ih samo pohvaliti. Jest, moglo je nešto i biti bolje, ali uvijek može biti bolje. Drugi mi je porod bio prekrasan Baš kako sam željela. Ako bude trećeg djeteta, opet idem u Ri. Bez razmišljanja.

iridana2666 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Kad biste jednom ordili u inozemstvu (i tamo vodili trudnocu) znali biste o cemu pricam. Ovo ovjde je tiha jeza bez obzira koliko svi prema vama divni bili. To vi samo mislite da su divni jer ocekujete lose pa se, eto, nadje netko pristojniji i onda ste odusevljeni. Tiha jeza.

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Meni je u RI rodilištu bilo super! Nakon nekih komplikacija u trudnoći, od 13. tjedna sam trudnoću vodila u KBC-u Rijeka. Dr. koji mi je vodio trudnoću je divan čovjek, u prvom redu čovjek, a i liječnik. U bolnici sam bila u prosjeku svaka 2 tjedna, i upoznala sam gotovo sve sestre, babice, doktore. I mogu samo reći da su svi OK. Kad sam došla roditi, primio me jedan doktor, završila mu je smjena, ostao je još dva sata sa mnom i preda mnom je drugom dr. ispričao sve šta je i zaista su svi bili super. Meni je porod bio super, i svo osoblje također. Ne kažem da mi se netko klanjao i pjevao hvalospjeve, ali to niti ne očekujem, ali da su bili korektni, jesu. Nikakvu vezu niti sam imala niti sam je tražila. Jedino me je jedna mlada sestra na 5. katu iživcirala kada sam je zamolila da mi uzme bebu na sat vremena, jer stalno plače, ne mogu ga umiriti, cicu više neće, a ja nakon poroda pala u nesvijest pa da bih samo sat vremena pokušala odspavati. A ona mi je rekla neka se naučim biti majka.

tibica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Kad biste jednom ordili u inozemstvu (i tamo vodili trudnocu) znali biste o cemu pricam. Ovo ovjde je tiha jeza bez obzira koliko svi prema vama divni bili. To vi samo mislite da su divni jer ocekujete lose pa se, eto, nadje netko pristojniji i onda ste odusevljeni. Tiha jeza.
    Čuj, situacija je takva kakva je. U tom smo loncu svi skupa. Živimo u Hrvatskoj, takva kakva je, naša je. Slažem se da ju svi skupa moramo pokušati popraviti. Vući paralele s "inozemstvom" u bilo kojoj situaciji u životu je prilično nezahvalno. Doktori su ljudi i tu i u Njemačkoj i u Africi. Njihov karakter i osobnost nije predodređena nacionalnošću.

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Što se tiče mobitela, ja sam svoj imala i u rađaoni.
    Što se tiče samog osoblja, meni je bilo savršeno a porod relativno brz i bez problema; nema nikakve zamjerke na nikoga, voljela bi da mi i drugi porod bude tako lijep kao i prvi

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

BP

Termin nam je isti dan. Ja sam u prethodnom postu malo fulala trajanje trudnoće.

Idem u Rijeku, naravno. Ja sam s obližnjeg otoka pa se moram nadati da ću i do tamo na vrijeme stići Možda se i sretnemo tamo iako ja mislim (u stvari- nadam se) da ću malo uraniti jer sam već od 29. tjedna "otvorena, smekšana i skraćena"

boškarin avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Evo mene svježe iz riječkog rodilišta. Došla sam doma prekjučer. Boravila na 4.katu, postala inventar, rodila ranije(termin mi je bio 28.9.), bila još 15-ak dana na 5. katu i dokopala se kuće!
    Sve je bilo ok, sestre su pogotovo na JIL super sve što me zanimalo bi mi polako objasnile,G. koji je bio u rađaoni uz njih 7 išao na živce, jako je neugodan, derao se on na mene, a ja još jače na njega. Babice Lela i Lidija, bez premca,Nisam im dala da se maknu od mene ni do stola i nisu otišle. Dr. koja me šivala, nažalost ne znam joj ime, vrlo je pažljiva i tako da nisam ni osjetila.
    Napominjem prvo dijete sam rodila na carski, a drugo ne. Drugi porod je pjesma prema prvom.

BP avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Boskarin cestitam!!!

Bila bi ti zahvalna (a vjerujem i ostale cure) da kad uhvatis malo vremena napises svoju pricu...

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Cestitam na bebacu! :D

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

rodila sam u rijeckom rodilistu 21.8 na carski rez, i moja iskustva su grozna sto se doktora tice....
    jedini koji mi je ostao u dobrom sjecanju je dr Maric, vrlo simpatican, i jedini koji mi je dosao u vizitu....
    ostali..uopce nisu hvale vrijedni....
    ali sestre sa odjela ginekologije i intezivne skidam kapu!!!
    takoder sestre SVE, sa odjela babinjaca treba dati lentu i nagradu za trud, suosjecanje, pazljivost, smirenost, pristupacnost, simpaticnost....itd itd itd...

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

hm...eto, kakva različita iskustva imamo.

ja sam rodila 2007., prijevremeni porod na zadak, CR.
    u bolnicu sam došla bez veze i skoro pa bezveze...onako ušetala u šlapama: Dobar dan, meni puko vodenjak 6 tjedana ranije!
    niti jedne grube riječi od nikoga nisam čula u 8 dana koliko sam ležala u bolnici (znala sam usred noći odšetati na neonatologiju, sjediti uz švrću i pričati sa sestrama do jutra...da ne kažem koliko sam im suza isplakala), imam samo riječi pohvale...pravovremena odluka i brzina i liječnika i babica učinili su to da danas imam prekrasno, zdravo dijete.

CR je bio spinalni, ležala sam na intenzivnoj 24 sata, nakon toga na babinjače na 5. kat...pamtim svaku sekundu CR-a, al' posebno užasnu sreću kad su mi švrću stavili na rame da ga poljubim, super raspoloženu ekipu u sali (koji su se jako trudili da sve to skupa ne izgleda kao obična operacija, već porod, a bilo ih je jako puno, jer je beba nedonošče, pa su svi bili x2) i nažalost boli u ta prva 24 sata, jer bolilo me za pop*****.
    bebu na intenzivnu donose čim se mama malo oporavi od anestezije...svaki put na dojenje.

mobitel mi niti u jednom trenutku nije bio na pameti :? , MM je bio sa mnom dok nisam otišla u salu, odmah su mu pokazali švrću, snimio ga je kamerom
    nakon gotovo dva dana nejedenja meni ja hrana bila fina k'o iz restorana s 5 zvjezdica... i da, imale smo stol i čak tri stolice (koliko nas je i bilo u sobi)
    posebnu zahvalu sestrama sa neonatologije i glavnoj sestri na babinjačama...moj duboki naklon!

leilooa, mala ispravka. odjel čuvanja trudnoće (PT) je 4. kat. nema veze sa babinjačama...al' good for you!

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Drago mi je da vam je bilo lijepo. :D
    Meni je bilo i lijepo i ruzno pa mogu sagledat obje strane....drago mi je da nije svima lose
    i naravno znam i razumijem ljude koji tamo rade i da u biti svi mi imamo i dobrih i losih dana,ali se nebi trebale dogadjati bas neke jako grozna situacije...
    I naravno ponavljam,svi smo mi razlicite,sa razlicitim iskustvima,osjetljivostima na psihu i bol...iskustva do iskustva cini nas zenama sa svojim pricama koje dijelimo s nama dragim ali i s nepoznatim ljudima....
    Tko zna kakav ce biti moj drugi porod....Ali osjecaj kad primim svoje dijete daje mi snagu da sve to zaboravim i da zahvalim bogu sto mi je podario tako divno dijete i da je s njim sve u najboljem redu....

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

maggie ja nisam ni spominjala odjel cuvanja trudnoce, vec samo 2.kat ginekologije i intezivne te 5.kat odjel babinjaca...
    sorkac ako sam nesto pobrkala, presla sam puno katova,soba i sestara, tako da sam vec izgubljena...[/b]

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj Leilooa prvotno napisa
    maggie ja nisam ni spominjala odjel cuvanja trudnoce, vec samo 2.kat ginekologije i intezivne te 5.kat odjel babinjaca...
    sorkac ako sam nesto pobrkala, presla sam puno katova,soba i sestara, tako da sam vec izgubljena...[/b]
    ma uopće nije važno
    zanima me samo jel' to sestra Mirjana? jer meni je, za vrijeme amnio, bila

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

I ja sam bila na amnio i to frisko,sad u utorak.Sestra je bila divna,svaka joj cast.A i vidjela sam svoju babicu s proslog poroda,ali nisam je stigla pitat kako se zove.Stvarno je super.Ako bude bilo srece,mozda mi bude opet...ja se nadam!

Prihonja avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno Friska

Evo jos jedne friske mame.
    Vratila sam se iz rodilista prije dva dana. Bila sam drugi put i obnovila predivno iskustvo, ovaj put, porod je bio ekspresan za razliku od prije tri godine.
    Ali, kvaliteta osoblja (barem onog koje je bilo u tri dana mojeg boravka) je i dalje vrhunska. Primalja Natasa je predivna, a sestre na petom katu ljubazne i strpljive. Mislim da katkad njihov ostar pogled ili rijec, samo su zato takve da bi doprijele do pacijentica koje nerijetko samo pricaju, a ne zele pazljivo poslusat dragocjen savjet.

Svjedocila sam svakodnevno njihovom neprekidnom radu ko "na traci" jer zaista rijecko rodiliste ima nevjerojatnu guzvu pa se dogodi da na odjelu za babinjace nema mjesta i onda friske mame leze na 4 katu gdje se cuvaju trudnoce gdje im nije mjesto - al to je neka druga prica, zar ne?

Stoga, jos jednom, velika hvala osoblju i saljem im

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Prihonja,čestitke na novoj bebici! I lijepo je pročitati da ima i pozitivnih iskustava iz riječkog rodilišta,utješno za nas koje to tek očekuje.

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Joj, joj, nemoj generalizirati molim te.
    Ako su takvi mesari kako to da mene nisu uništili

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Prihonja,cestitke :D
    Hvala sto si podijelila s nama divno iskustvo i sto se mogu nadat boljem iskustvu ovaj put....

Prihonja avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

i dora i Kate111....samo cool i smireno. To je bila moja deviza kad sam zamišljala tko zna šta me čeka i kad sam čitala ružne priče...Šaljem vam

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Citiraj mandarinka prvotno napisa
    Joj, joj, nemoj generalizirati molim te.
    Ako su takvi mesari kako to da mene nisu uništili
    mandarinka cuj, mozda je njoj bas tako i bilo...a tebi totalno suprotno...

necu direktno popljuvati doktore, ali evo, u mojem slucaju je bilo, upravo bas to, da su me doktori ko mesari rasturili...sto u radaoni, u pokusaju prirodnog poroda, pa bez uspjeha (rukama me rasturili ko cvijet), a onda u sali, na carskom rezu, krivo me zasili i ostavili u meni koncice,prljavstinu pa zaradila gnojnu upalu,visoku temperaturu, prikovana za krevet, itd itd itd..da ne nabrajam...

iskustva su razlicita, netko je imao vise srece, a netko manje..nazalost....

kad ti se dogodi takva stvar kao meni npr...vjeruj mi, nemas nista drugo za rec nego takvu stvar za doktore... zalosno al istinito

ali sto se sestara tice (konkretno 2. i 5.kat) sve pohvale...skidam kapu zenama...ponos i dika rijeckog rodilista...

p.s.- nadam se da se nitko nije uvrijedio...

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

LEILOOA-Dobro si to napisala,slazem se s tobom....svatko ima svoje iskustvo i ima pravo reci sta misli.Meni isto nije bilo bajno,ali se nadam da ce mi na drugom porodu biti bolje!

BebaBeba avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Moje iskustvo - SAVRŠENO, pohvale pohvale i pohvale!!
    A sestri LELI neznam kako zahvaliti, ma neznam, meni je sve bilo totalna pozitiva!

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Od svega toga sta se dogadja tokom boravka u bolnici,super mi je klafranje s drugim curama u sobi.
    Ovo sam morala reci...
    Naravno,poslije moje bebice,dojenja i druzenja s njom! :D

BP avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

evo da samo se ukratko i ovdje javimo, posto smo friski

Dakle, posto je trudnoca bila prenesena, usljedili su svaka 2 dana pregledi u Kbc, sa 40 + 6 sam rodila, i imam samo i iskljucivo rijeci hvale za doktore, primalje i med sestre.
    Zaista covijek se na svasta pripremi ali doista nisam imala nikakvih neugodnosti, naprotiv svi su bili ljubazni i voljni objasniti.

Pregledi kod dr. Zentila i dr Finderle-a su prakticki bezbolni kao i amnioskopija, porod su mi vodili dr. Prodan i mlada dr. Glavan - zaista sve 5.
    Primalja je bila isto uredu. Takodjer i doktorica anesteziolog (nisam tocno sigurna u ime, mislim da je Begonja) je bila jako strpljiva i draga. Puno im svima hvala.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

cure molim vas poželite mi sreću šestog mi je prošo termin mali neće van danas sam bila na pregledu trudova nema otvorena sam 2cm ništa neosjećam ako do subote ništa nebude ostat ču u bolnici samo se bojim tog dripa kažu da to boli inače ću rodit u rijeci svašta pričaju o riječkom rodilištu neki dobro neki loše neznam na kraju šta da mislim o rječkom rodilištu uglavnom dosta me strah pusa

betty boop avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

BP čestitam ti baš mi je drago da sve prošlo ok i lijepo je čitati dobra iskustva iz riječkog rodilišta

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

BP-cestitam :D
    lily24ri-samo hrabro

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

BP,čestitam na bebici! I opet ću reći,ohrabrujuće je čitati da ima i pozitivnih iskustava iz ri rodilišta.Meni koju porod brzo čeka to puno znači!

BebaBeba avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

joooj dr. Finderle je PREDOBAR!!! Meni su se izredali Finderle, Petrović, Marić, Francišković i dr. Begonja na porodu! I svi do jednog fenomenalni!

Ava M avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Nemojte zamjeriti na malo OT, ali dali netko zna kojim je danima dr.Finderle u trudničkoj ambulanti? Thanks!

Candy avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Njuškam oko ovog topica otkako sam rodila. Oni koji su čitali, znaju da mi se prvi porod zakomplicirao i sve skupa nije prošlo najbolje, iskustva su mi više negativna nego pozitivna.
    Drugi porod... što reći... moj stav znatno promijenjen, jača vjera u samu sebe i samo zahvaljujući tome mi je bilo bolje. Išla sam na porod sa stavom, izborit ću se da mi bude dobro, ali sve što sam tražila (ljubazno, glasno i jasno) kao da sam zidu govorila. Sam porod, hmm. pukao mi je vodenjak i odbila sam drip jer nisam imala svojih trudova. Dali su mi prostin, punih 10 sati. Rodila bez ičega, samo na glukozi. Nisu mi dali loptu (tražila preko 5 puta), nisu mi dali stolčić, jednostavno molila sam obje smjene, nisu mi dali radi prijašnje velike epiziotomije, rezali su me opet jako, molila sam ih da to ne rade, rekli su da moraju, a valjda je tako , nisu mi dali da se pomaknem s kreveta i lijevog boka i to mi je bilo jako teško, svaki posjet sam molila da se barem pomaknem ako mi već ne daju loptu, dva put su mi dozvolili - jednom da sjednem nakratko, jednom da legnem na desni bok
    Odradivši prvu smjenu u 7 dolazi druga. Nova babica Lejla. Zahvaljujući njoj rodila sam 15 minuta nakon što su me "otpisali" da izaberem drip ili carski. Napisat ću i priču s poroda, zasad ovoliko, osim ako nekoga zanimaju detalji.
    Eh, da, prvi put sam bila u apartmanu, sad u sobi i puno mi je bolje bilo sad, sestre ljubaznije i sve skupa ljudskije, to je plus.
    Al meni kao i prvi put, unatoč ne baš friendly našem rodilištu puno važnije što imam krasotana pored sebe, živi i zdravi, a trauma s poroda nije neka da se ne zaboravi. :/

Elinor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Candy baš mi je žao i teško a povjerovati da ni u 2 smjene nisi našla raumijevanje.
    Potpisujem BP za bebolne preglede kod dr.-a Ž. i dr. F., i dodajem dr-a Marića koji mi je dan poslije poroda uzeo bris potpuno bezbolno. Nisam mislila da je to uopće moguće.
    U Riječkom rodilištu se dogadjaju lijepe stvari, ali ne sa 100%-tnim učinkom; treba imati i malo sreće, ali i odlučnosti da se izborimo za svoje želje.

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

CANDY-bas mi je zao zbog takvog iskustva.Ni meni prvi porod nije bas bio ugodan.Nadam se da cu sad na drugom dobiti bolji tretman.Pokusat cu se izborit kao ti,mozda budem imala vise srece.Cekamo tvoju pricu s poroda.....

BP-zanima me kako si rodila i jesu te rezali,ako jesu koliko?

BP avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Thanks cure,

kazem, zaista sam imala iskljucivo pozitivno iskustvo.

Kate111, rezana jesam ali za razliku od prvog puta kad sam rez osjetila ko udar groma ovaj put je bio pa skoro bezbolan. Cak mislim da nisam vidjela da ga rade da nebi ni skuzila...
    Primalja mi je premazala to podrucje sa anestezijom i rez nisam osjetila.
    Prvi put mi nitko nista nije mazao

Napisati cu uskoro pricu, znam koliko je meni znacilo kad bi osvanula nova na temi.

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Hvala...
    jedva cekam price...

la11 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

ja sam oba puta rodila u ri rodilištu i imam pozitivna iskustva.
    osobito sada drugi puta.
    zamjerka je što je tu noć kada sam rodila dežurna bila samo jedna doktorica,(neka mlada,mala,sitna..)a nas 9 je tu noć rodilo .čekala sam sat i pol da me dođe pregledati jer je imala hitan carski.
    nemogu vjerovati da rodilište ima samo jednu dežurnu dr.po noći :shock: koja je doslovno morala trčati oko nas.

Candy avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

La, super!
    Meni se čini da čim duže rađaš, da im ideš na živce, pa ne mogu svi roditi u par sati, kao da ja nisam htjela. Ja zaista nisam istraumatizirana porodom jer mi je izgon bio ljepši nego prvi put, samo MM, babica i ja, i ovo djetešce što sad papa na meni nekako sve iskustva mijenja na pozitivu. Unatoč tome svjesna sam da sam rađala u smjeni gdje nije bilo dozvoljeno imati želje, nego se prepustiti njima i roditi čim brže. A ja eto ko za inat, odbila drip i rađam sporooo.

la11 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

Citiraj Candy prvotno napisa
    ....nego se prepustiti njima i roditi čim brže. A ja eto ko za inat, odbila drip i rađam sporooo.
    a da....tako bi i meni bilo da sam odbila drip,ovako kada su mi ga dali za sat vrremena sam rodila.inače sa mojim slabim trudovima nebi rodila cijelu noć...

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

zanima me šta mislite o dr Prodanu?jer imam ovakav slučaj moj dr bila sam kod dr Bačića reko mi je da mi je po ultrazvuku šestog desetog termin i kad sam bila na pregledu prije dva dana u bolnici bio je dr Marić i on je reko ako do danas nebude ništ da ostajem u bolnici međutim danas mi je na pregledu bio drProdan i reko mi da se moj dr zeznuo i da mi je tek danas termin pa sam malo zbunjena neznam šta višeda mislim nadam se da ste skužole šta sam htjela reć zato pitam za dr Prodana jer samo on misli da mi je termin danas drugi se drže šestog pozdrav

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Uopće ne znam zašto sam otvorila ovu temu, sjetila sam se svog poroda i do sada lijep dan pretvorio mi se u tmuran. A nakon poroda sam mislila kako je sve bilo super i pucala me totalna pozitiva... i onda nakon nekog vremena teška depra... i shvaćanje što se doista dogodilo, još ni dan danas nisam sigurna (a prošlo je dvije godine).
    Iz moje perspektive postoje divni ljudi u Ri rodilištu ali postoje i oni koje nikad više ne bih željela sresti. Dakle sve je stvar sreće na koga naletiš.
    Jedna mi je osoba ostala u posebnom ( ) sjećanju.
    Nakon nekog vremena srela sam je u robnoj kući, razgledavala je neku robu. Meni se srce popelo u grlo i počelo divljački tući, imala sam osjećaj da mi sljepoočnice pucaju... pogledi su nam se sreli, gledala je kroz mene... i shvatih da me se ne sjeća a ja ću je pamtiti zauvijek... uhhh
    Al da ne završim sa lošom vibrom, tamo ima zaista DIVNIH ljudi.

Stranica 6 od 18 PrviPrvi ... 4567816 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •