cure, čitam vaša iskustva po kojima ispada da u riječkom rodilištu ima onih koji su za prirodan porod. Ja sam tamo rodila dva pute, prije 4 godine i sad i oba pute nisam srela nikoga tko bi me podržao. Štoviše došla sam do zaključka da: U RIJEČKOM RODILIŠTU MISLE DA BEZ DRIPA NIJE MOGUĆE NORMALNO DOVRŠITI POROD. Kad sam izričito navela i potpisala da neću drip, gledali su me čudno, pitali da li uopće znam što je to drip, došaptavali se, prilikom predaje smjene me opisali kao: ova neće drip, i na koncu me, dok su me vlastiti trudovi razdirali, nagovarali na drip pod prijetnjom ne znam kako dugog poroda, zamora maternice bez dripa, opasnosti pod dijete itd. Pola sata nakon svih tih prijetnji ja sam rodila. Usporedbe radi, u prvom sam porodu došla u rađaonu otvorena 8 cm i još 7 i pol sati se mučila s dripom, u drugom porodu sam u rađaonu došla otvorena 4 i pol cm i nakon dva i pol sata rodila bez dripa. Dakako da je kriv bio i položaj bebe u prvom porodu što samo dokazuje da nikakva kemija ne može efikasno zamijeniti majku prirodu. Da, i rezali su me oba puta iako sam naglasila da ne želim. U svakom slučaju, sad sam jako ponosna što sam drugi put rodila bez ikakve kemije, dali su mi samo lokalnu anesteziju dok su me šivali.