Evo ja bi pohvalila RI rodilište, 2 x sam iz Samobora išla tamo i svaki puta - prezadovoljna. Oba puta u vodi i nemogu dovoljno nahvaliti tretman. Jedina zamjerka je što sam sada zadnji puta rađala jako dugo (trudovi 16-17h- ne sve u rodilištu) - no to su do zadnjega bili tako slabi trudići da je smješno, bili su baš kao i curica koju sam rodila - nježna i sitna. Zadnjih 20 min su bili jači (ali i oni dakako isprekidani). Zamjerka je doktoru koji mi "prijetio" - "Predugo ste u vodi, imate još 10 min - ako do tada ne rodite dat ćemo vam drip". E možete si misliti kak sam opuštena bila sa takvim ultimatumom i prijetnjom, a ja naravno sam žestoko protiv dripa bila. Nakon 10 min je došao a trudovi ono - bi/ne bi - i opet me podsjetio i rekao ok - dajemo vam zadnjih 10 minuta.... prošlo je i 10 min a trudovi kilavi, srećom još je jedna žena baš u to vrijeme imala izgon te je dragi doktor bio zaokupljen njome....ja sam to skužila i konačno se opustila, počeli su jači trudovi i taman kad sam iz bazena vidjela izlazak sunca došla je moja princeza. Zamjerka doktoru ali eto.... ne zna on da princeza čeka zoruDa sam bila u ZG ne bi on meni ni ultimatum dao - samo inekciju tad da...... RI rodilište SUPER