-
Hvala Danci! jako želim neku reakciju, pogotovo jer se već drugi puta radi o istom liječniku, a o njemu još nisam čula riječi hvale...nažalost...
Sjetim se samo ulaska u ordinaciju na pregled prije slanja u box, ja ulazim, pristojno pozdravljam, još se nešto i našalim kako ne znam koje je doba dana/noći, a ono tupi prazni pogled njega kao mog liječnika i još jedne dežurne liječnice, bez pozdrava, bez ikakve komunikacije do završetka pregleda koji je bio prestrašan...toliko da sam ga u jednom trenutku upitala hoće li na taj način bebu izvaditi rukom!!!
Nakon pregleda, uz jako krvarenje, obraća se isključivo sestri uz riječi: kolica, drip, box!
Ja pitam zašto sve od navedenog, ali oni me ignoriraju i napuštaju prostoriju, a sestre su u strahu i ništa ne komentiraju osim po tiho: doktor je tako rekao...
ma, svašta... ne znam zaista što bih rekla...samo sam čekala da mi mm dođe...bio je jako ljut kada je čuo za sve što se dogodilo, pogotovo nakon saznanja tko je lliječnik, da je htio samovoljno iščupati drip, ali je sam porod prebrzo išao (sva sreća), tako da se nije htio svađati...a na samom izgonu su ipak najvažnije primalje!
u konačnici je svima važno dobiti zdravo dijete, pa mislim da i oni računaju na to da neće biti kasnijih reakcija...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma