-
Meni su na porodu odredili da moram lezati na lijevom boku koji mi nije uopce odgovarao cijelu trudnocu a kamoli da me zabetoniraju kad me sve bolucka. Pitala sam bila primalju mogu li se malo okrenuti na drugu stranu jer vise ne mogu i nakon toga sam na lijevom lezala jedino kad bi osjetila da mi tako odgovara. Za drugi puta mislim da cu im odmah reci po dolasku da ih molim da mi omoguce da se namjestam kako mi odgovara (mada vec razmisljam i o kadi bas zbog toga ali posto planiram doc u zadnji cas jer sam na 10 min od bolnice...nekako se bojim da kada nece bit opcija).
Sto se tice gacica, spavacica i svega toga, mene je sve docekalo u sobi s time da sam ja dosla u spavacici s poroda i imala jednu rezervnu u ladici. Posto sam dosta krvi gubila brzo se sve sprljalo i nisu mi htjeli dati drugu spavacicu tako da sam na kraju obukla svoju a ni plahtu mi nisu htjeli mijenjati. Bez obzira sto sve treba biti u ladici ja bi iduci put svejedno uzela i svoje mrezaste gacice i hrpu ulozaka a spavacicu ipak za svaki slucaj nek se nadje.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma