Citiraj klara prvotno napisa Vidi poruku
Cure koje strastveno pričaju o "ne ležanju", ne zamjerite sad vi meni, ali za nekoga kao što sam ja to može biti jako frustrirajuće. Kad prođeš godine liječenja od neplodnosti i preležiš pola svake trudnoće, nemaš baš hrabrosti ne vjerovati doktorima. I znaš da tvoje tijelo u puno stvari treba medicinsku pomoć. Jako bih željela porod u prirodnom položaju i bez lijekova, da ovaj puta moje tijelo sve obavi samo, ali svjesna sam da imam malo šanse da mi se to dogodi. Zato mi pomaže nalaženje objašnjenja za ležanje i drip, pomoglo mi je na ovoj temi čitati o tome.

Pomoglo bi mi i ako netko ima informacije koliko je (u Ri rodilištu) spojiv prirodni porod i donacija matičnih stanica.

strah.
Žao mi je , ali ja ti tu ne mogu pomoći. To što ja znam da je ispravno ,naravno da mi nije u potpunosti pomoglo u rodilištu i (naravno ) na kraju sam imala izgon ležečki, uz ručno okretanje bebe i agoniju od bolova.
Istina ja sam stajala skoro do izgona i nisam se dala na krevet , ali na izgonu više nisam imala snage za ništa (nakon višestane psihičke torture i zastrašivanja od strane ekipe), dakle odgovor pčelici: mene nije bilo strah, ali više nisam imala snage za borbu (nažalost, moj porod je izgledao kao borba sa osobljem ćim sam u rodilište stigla).
Ako ti stvarno vjeruješ da trebaš medicinsku pomoć i ležanje u porodu, onda te mi ne bi trebale zbuniti.
Kao što mene nitko nije zbunio na mom porodu, ali nažalost za neke stvari jednostavno se nisam imala snage boriti iako sam znala da su krive ili nepotrebne. Ako te tješi rodila nisam u Ri.
Pčelice, za uzimanje matičnih stanica nije nužno da ležiš, možeš biti i na slolčiću (ili bilo kako-neke su cure rodile kod kuće pa pohranile matične stanice, a tamo nema ginekološkog stola), jedino bojim se da u rodilištu ovisiš o njihovoj volji.