Dani, ne moras isprintat cijeli plan, stavi na jedan papir par tih natuknica...kad dodjes u rodiliste reci im svoje zelje i eventualno im jos napomeni da je to na papiru koji si predala uz trudnicku kad si dosla roditi. Sto se mene tice, meni je voda otisla doma pa sam blenula kao tele kad mi je dr rekao da bi on prokinuo vodenjak jer ima jos vode ali zbilja je bilo ostalo jer sam cula dobar "bluc", sad da idem ponovo mislim da bi inzistirala da to jos malo ostavi na miru jer je nakon toga krenula ona standard procedura lezi na bok, nema hodanja i slicno. Za to da te ne rezu sve ovisi o babici, ja sam isto rekla medjutim moja je u startu krenula da sam prvorotka...poslije je rekla da mi je kruta medjica pa da su morali (ali me nitko nije masirao niti me pitao da li to zelim, ocito na tome treba inzistirati). Sto se mene tice, doktora sam vidjela na prijemu i na samom izgonu tako da se ne zalim previse, za drip su postivali a za drugi put se nadam da ce biti barem kao prvi ako vec ne moze bolje. Mada vidim da cure dosta hvale Ri rodiliste u zadnje vrijeme pa pretpostavljam da su malo omeksali i da su susretljiviji.