Pokazuje rezultate 1 do 50 od 864

Tema: rodiliste rijeka 2. dio

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    Koje loše mišljenje o liječnicima! Krivo ti se čini, nisu svi takvi.
    Misliš da sam to mišljenje stekla tek tako?

Drago mi je za žene koje imaju dobra iskustva i brz porod. Onda je sve super. Ali mi koje smo imale teške porode ili nam s bebicama nešto nije bilo u redu, vidimo pravu situaciju. Kažem to zato što se tek tada vide stručnjaci, koji nisu zaboravili biti humani. A po meni bi svaki liječnik morao zadržat humanost bez obzira (!) pod kolikim stresom u svom poslu bio. Možeš reći da je najbitnija stručnost, ali ja se ne slažem - dobrog liječnika čine i druge stvari osim stručnosti.

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj NYC prvotno napisa Vidi poruku
    Misliš da sam to mišljenje stekla tek tako?

Drago mi je za žene koje imaju dobra iskustva i brz porod. Onda je sve super. Ali mi koje smo imale teške porode ili nam s bebicama nešto nije bilo u redu, vidimo pravu situaciju. Kažem to zato što se tek tada vide stručnjaci, koji nisu zaboravili biti humani. A po meni bi svaki liječnik morao zadržat humanost bez obzira (!) pod kolikim stresom u svom poslu bio. Možeš reći da je najbitnija stručnost, ali ja se ne slažem - dobrog liječnika čine i druge stvari osim stručnosti.
    Oh, oh, i baš meni to napišeš! Gore nego tebi mi je bilo, puno gore. Ali, bili su humani, suosjećajni i stručni. (Ili je tako meni ostalo u sjećanju.)

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

sitno brojimo do termina i u svakom slučaju ovakve informacije ohrabruju: http://www.novilist.hr/Vijesti/Rijek...ticnih-stanica (treće javno rodilište u Europi, zvuči i više nego dobro!).

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •