-
Ja sam rodila prije 5 tjedana u ri rodilištu na carski....moj porod je bio težak jer se nisam otvarala, imaš moju priču....ali ne drži se toga jer svatko od nas je drugačiji...ono što tebe zanima su vjerovatno doktori i ostalo osoblje, mogu ti reci da sam ih vrlo vjerovatno upoznala svih jer sam prenesla trudnocu, i unatoč mojem teškom porodu doktori su divni, sestre na drugom, trećem,četvrtom katu su krasne, ali peti odjel babinjača je katastrofa...sestre su drske, ima jedna sjeda starija i još se našminka srebrno, nemožeš je faliti, e tu ne pitaj ništa jer ta kad krene objašnjavat ubi žene...oh....zatim hrana je ok, iako daju i stvari koje nebi smjele tipa grašak, grah itd...bebice nažalost presvače samo dva puta, a to je u 8, 16:30 (dok su posjete da se vidi kako su "divne", i u 23h, tako da ako se bebica pokaka u 17h, bude pokakana do 23h jer je inače nece previt, moje ti je da si uzmeš pelene i ako znaš onaj njihov način povijanja da ju sama previješ. Ja sam rodila epiduralno carski, i super mi je rez, bila sam na intenzivnoj 12h, naspavala se i odvezli su me na 5-ti k bebici. inače neznam ako tebi šta padne napamet slobodno pitaj, jer vjeruj zapamtila sam sve sve
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma