-
gripa prevladava i sada, tj pogotovo sada, a kad sam ja rodila je tek bila počela prevladavat, pa zbog toga ne dozvoljavaju djeci i ostaloj rodbini u posjetu, jedino ako se naleti na jako jako dobre sestre onda se ide jedan po jedan,ali opet djeca nesmiju ici....
jednokratnih gacica vam nece biti dosta jedan paket, jer računajte da kad mijenjate uloške da cete mijenjati i gacice, ja sam bila 4 dana u bolnici i potrošila 2 paketa jednokratnih gacica, doma ih nisam koristila nego obične.
Vir 80 su nekih 12-13 kn ako se ne varam, ima ih za kupit u Kauflandu, Plodinama i ostalim trgovačkim centrima, čak i u manjim trgovinama, moj savijet vam je ako rađate na carski da si uzmete noćne uloške od libresa, il neke koji vam odgovaraju (stavite si noćni pa onda vir 80) a za vaginalni porod neznam jer znam da dole su rane pa onda svi stave vir 80, ugl te mekane. Vidjela sam i te uloške od chicca i stvarno super izgledaju, ali da se mene pita to je bacanje novaca, uložak ko uložak, s tim da ih nema svugdje za kupiti.
I da japanke obavezno uzmite ako se mislite tuširat.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma