Pokazuje rezultate 1 do 50 od 864

Tema: rodiliste rijeka 2. dio

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Kikica1 avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Nisam sad sigurna sta znaci da ti trudnoca mora biti skroz uredna za kadu - pretpostavljam da se ocekuje da je dijete u polozaju glavom prema dolje, da nema nekih vecih komplikacija koje se ocekuju a koje bi ti mogle ugroziti bebu, vjerojatno vezano uz posteljicu, tvoj tlak i slicno. To sad odokativno lupam. Recimo, mogu se kladiti da sam bas ovdje negdje na Rodi procitala iskustvo da je zena zeljela porod u kadi pa joj nisu dali jer je beba zaceta IVF postupkom, znaci da ovisi i o procjeni lijecnika koji te zapadne. Meni su obje trudnoce bile ne-skolske, prva uz krvarenja, prijeteci spontani s 11.tj., mirovanje i nema điđi-miđi do 2o.tt, hospitalizacija zbog losih protoka s 38.tt (pa je ispalo da je sve ok i pustili me doma) i druga hematom, krvarenje do 7.tj. pa opet sa 14. pa sam se pocela otvarati sa 22.tt i mirovanje do 34.tt. Prvi put mi kada nije nesto smekala ali znam da mi je ginica rekla da mogu ici na porod u vodi, nisam se tad usudila ni plan nositi sa sobom nego sam sve nekako u "letu" pitala da li moze i ispostovali su vise manje. S drugim sam zeljela u kadu i navela sam to u planu ali nekako mi je bris na klamidiju ostao kod primarne ginekologice i zato nisam mogla. Znam da se trazi da su brisevi uzeti unutar zadnjih 4 tjedna (mada se meni cini da sam negdje na ginekologiji vidjela da se uzimaju iza 34.tt) i trazili su bris na aerobne i anaerobne bakterije i klamidiju i mislim da sam vadila krv za hepatitis i hiv (?). Znam isto da u kadu ide zena koja je bliza izgonu ako se trefi da vas vise istovremeno zeli porod u kadi.

I jos da dodam, definitivno djeca ne smiju u posjete.
    Posljednje uređivanje od Kikica1 : 21.01.2013. at 23:43

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •