Citiraj NYC prvotno napisa Vidi poruku

Molim vas, ako netko zna ime ove ginekologinje probat ću ju opisat. Zaprimila me pri porodu ali nisam pitala ime/prezime. Mlada, ofarbana u plavo, drži se visoko, IZUZETNO gruba prilikom pregleda i bahata u ophođenju sa pacijenticama, mršava. Hvala na infu.
Ja isto pokušavam saznati ime te doktorice! Po opisu sasvim odgovara doktorici koja mi je bila na porodu! Kako mi je porod bio induciran dotična je obavila jedan pregled i prokidanje vodenjaka, nježno kao dapregledava kravu i bez ijedne jedine riječi upućene meni! Bila sam sva prestrašena, ne znam što me čeka, a ona je samo sa visoka obavila svoje i otišla. I taj dan je bila gužva u rodilištu pa sam rađala na nekom pomoćnom ležaju između dvije rađaone, i skoro cijelo vrijeme bila sama, muž i ja. Babica bi svratila tu i tamo, valjda je imala puno posla.
Ali užas, porod ko porod u smislu boli se dalo izdržat ali to što sam bila sama, i nikog od medicinskog osoblja ni blizu a ja imam hrpu pitanja koja bi me sigurno umirila, i da nije MM bio sa mnom stvarno ne znam što bih.

Da ne govorim da sam u sred poroda morala na wc a nigdje nikog, ne smijem se dignut jer sam bila prištekana na drip...Pa muž tražio bilo koju sestru po odjelu, pa sam za nagradu dobila kateter i to par puta u tijeku poroda i nakon njega...

Sreća pa je trajalo samo tri sata.
A dotična doktorica je došla opet na kraju, pred sam izgon i uputila mi jedine dvije riječi u tijeku cijelog poroda :"Gospođo, rađate"

Hvala Bogu sve je dobro prošlo i ali kad mi padne na pamet sve što se tamo događalo i do koje mjere ljudi kojima je u opisu posla humano postupanje i briga za druge osobe, mogu zapravo biti arogantne i nehumane,muka mi dođe.

Za sestre na petom i četvrtom katu imam samo riječi pohvale, meni su sve bile ugodne i uslužne.
Higijenski uvjeti jako loši ali mislim da je, kako je već neko spomenuo, dobrim dijelom to krivnja i samih pacijentica.

Bila sam tjedan dana na 4 katu i imala dva pregleda dnevno i upoznala gotovo sve doktore, i svi jedan bolji od drugoga, da sad ne nabrajam..
I onda dođem na porod i bum, hladna,arogantna osoba koja nikako, ni pod razno ne bi smjela radit sa ljudima općenito, a kamoli sa rodiljama!