-
Ja odgovorno tvrdim da niti ja niti moj dragi nismo ništa propustili što nismo bili na tečaju. A bilo bi nam polaženje tečaja i organizacijski i financijski nepotrebno opterećenje. U tom smislu sam zahvalna što to nismo morali.
Dakle, da sumiram svoj stav:
-idealno mi je da ne moram niti platit niti ić na tečaj,
-drugo po redu mi je da jednostavno platim iznos tečaja (ako su išta od tih para uložili u rađaonice, a rekla bih da je nešto svakako uloženo, recimo privatnost je na razini - nisam vidjela ni čula niti jednu drugu rodilju osim sebe a bile su pune sve rađaonice)
-treće po redu mi je morat na besplatni tečaj
-najgore mi je morat na nebesplatni tečaj : )
U tom smislu branim Rijeku, nije prvi put da čujem zgražanje što naplaćuju to prisutstvo, a nisam baš čula da se netko zgražava što se mora na tečaj koji košta tu negdje.
Obavezu pohađanja tečaja koji bi bio besplatan plus da se pokrivaju troškovi putovanja u iznosu kolko je potrebno da se dođe do najbližeg mjesta gdje se tečaj koji se priznaje u rodilištima održava, takvu obavezu bi prihvatila kao korektnu. Recimo ja bi isto tako uvela obavezu polaganja ispita iz osnova logike, povijesti, politike i sl. za svakoga tko želi pravo glasa na izborima, ali to su sad već neke druge teme.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma