Pokazuje rezultate 1 do 50 od 864

Tema: rodiliste rijeka 2. dio

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma Danci_Krmed avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Drago mi je da je bilo ok i da si dobila vodu, bar za dio poroda
    U drugim zemljama mjere različite stupnjeve mekonijske plodne vode (stained, coloured, muddy liquor) - kod nas il je il nije. Nisi ti ništa krivo napravila, niti (pre)dugo čekala, jer da je bilo išta za uzbunu ne bi te ostavili da ostaneš u kadi tako dugo.
    Bezveze što ti nisu toliko dana ništa o tome rekli :/

Jesi zadovoljna, sve u svemu?

Zuska avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Citiraj Danci_Krmed prvotno napisa Vidi poruku
    Jesi zadovoljna, sve u svemu?
    Pa, recimo da jesam, ali ne potpuno. Super podnosim trudnoće, ma što podnosim, nabriju me dodatno, odmarala sam samo dan prije poroda...I izdašna sam dojilja
    Ali u porodu uvijek nešto malo zapne. Možda bih do nekog petog poroda mogla odraditi fiziološki porod Ali to u ovom životu neću saznati, haha.

Btw, ovaj mi je porod ostao u jasnom sjećanju. I čak sam mislila da mi je bio bolniji i gori od prvog, ali kaže MD da nije, da imam iskrivljena sjećanja, da mi je ovaj bio puno lakši (njegov dojam jer je bio na oba). Eto, što mi je Dolantin napravio od prvog poroda, iskrivljena sjećanja. Jako mi je žao...jer sam u bolnicu došla sa željom da rodim bez lijekova, odnosno epiduralne i dripa, pa kad im nije ispjelo nagovaranje na epiduralnu i drip, uvaljali su mi dolantin...to vam je nešto samo malo protiv boli... i onda kasnije skužim da se pola poroda ne sjećam. Trebala sam se bolje educirati, nisam znala za njega.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •