-
guzvaju li se vase marame
Bas me zanimaju da li se guzva materijal vasih marama ili slingova ili MT nosiljki i da li ga peglate s vremena na vrijeme. :?
Koliko je mekan materijal i da li je stvarno koso tkan :?
-
Ja imam sling, pixiekid.
Gužva se malo, pa to ti se ni ne vidi- ako ti što znači.
NE smeta mi. Ne peglam
-
-
Nadobudna peglala nakon svakog pranja pixiekid sling.
Višak slobodnog vremena, biće.
Maramu nisam peglala, niti peglam pouch.
U ovoj zabiti ionaku budu prezaokupljeni buljenjem u "to u čemu ova muči dijete" nego je li popeglano il ne
-
Kamarisovu maramu popeglam. Inače užasno, užasno izgleda.
Mayawrap sling se izgužva kad ga nosim u torbi, ali ne previše, nekako se sam izravna, lakši je materijal. Ponekad ga popeglam (doduše, samo njegov "viseći" kraj).
-
-
doduse, ja upoce ne posjedujem peglu :D
-
Imam Rodinu maramu i ne gužva se. Slingovi isto tako. Nikad ih nisam peglala. Ne bi me ni smetalo i da se gužvaju. Kad zavežeš maramu ni ne vidi se zgužvanost.
-
peglanje!!! nikako. moja calinbleu se užasno gužva, ali to se ne vidi. trebala bi je peglat poslije svakog nošenja... nikako, nikako.
-
Da
-
imam kamarisovu maramu od prije 4g i ne guzva se nesto strasno. naime, ja ju slozim svaki put nakon nosenja tako da zapravo ia samo crte od slaganja
inace, ima netko neku preporuku kako omeksati materijal marame? ispeglala ju jesam, ali mi je jos uvijek nekako malcice prekruta (ili mi se sad to cini jer je cudo stvarno jaaaako malo pa mi je sve prekruto za nju). ne smijem ju oprati sa omeksivacem pa sad smisljam sto ju moze omeksati osim puuuuno nosenja...ili da si nabavim onu elsticnu maramu 8)
-
-
ja razmisljam o onoj elasticnoj ili tankom slingu...hmmm...vidjet cemo. moram pregledati financijsku situaciju da ne bi dobila otkaz od mm-a 8)
-
Osoblje foruma
Mi za sad koristimo samo Moby (elasticna) i zguzva se nesto (ne kao Calin), ali i izravna kad stavis bebu unutra.
-
moje se nista ne guzva.
a mozda je to zato sto sam cijepljena protiv toga da mi ista izgleda zguzvano 8) (da je po meni, ja kao ni litala ne bih imala peglu. kupili su mi je kao poklon
)
-
-
Zašto peglati maramu kad se ionako sveže, pognječi, napne itd. pri upotrebi. Ali ja ne peglam ništa, pa možda ne razumijem... 8)
Što se tiče mekoće, ja imam EllaRoo i jako sam zadovoljna. Tanka je, a opet dovoljno čvrsta. Čini mi se da nije koso tkana, ali nisam stručnjak.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma