Kako u pretražniku nisam našla ništa slično otvaram ovu temu jer me se lično tiče, a možda ima još cura koje muči sličan problem.
U 11. sam nedelji trudnoće, a pre 10 i pre 8 godina sam imala 3 spontana i jednu urednu trudnoću. Pre nekih mesec dana, u 7 nedelji, primetila sam sukrvičav iscedak koji mi se javljao svaka 3-4 dana i to samo po malo, na jednom brisanju toalet papirom. Dobila sam Dabroston i to se povuklo. Osim toga dobila sam i Ureaplasmu, koju ću tek početi da lečim za 2-3 nedelje.
Problem je u tome što mi je od samog početka trudnoće, zbog svega gore napisanog, seks zabranjen, a libido mi je pojačan do maksimale. Ne smem se dotaknuti po cicama, a da ne progorimMM je divan i uopšte ni ne spominje seks, ali nekad kad me dodirne, ja sam gotova. Kad se probudim noću i prebacim ruku preko njega ili nam se noge spontano dodirnu, ja sam frrrrrrrr. Kad bi bilo moguće, mislim da bih se 3x na dan mogla hopsati
![]()
Čitala sam da seks, tj. orgazam može da dovede do kontrakcija materice koje ne pogoduju "rizičnim" trudnoćama. Ali mi je ostalo nejasno da li je bilo kakvo maženje, tj. laki petting uopšte dozvoljen? Ili je sve tabu dokle god doc. ne da zeleno svetlo za seks, tj. za ikakvo intimno zbližavanje sa mm.
Dajte vaša iskustva, informacije, mišljenja, predloge
svima