Pokazuje rezultate 1 do 12 od 12

Tema: pojačan libido u trudnoći

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno pojačan libido u trudnoći

Kako u pretražniku nisam našla ništa slično otvaram ovu temu jer me se lično tiče, a možda ima još cura koje muči sličan problem.
    U 11. sam nedelji trudnoće, a pre 10 i pre 8 godina sam imala 3 spontana i jednu urednu trudnoću. Pre nekih mesec dana, u 7 nedelji, primetila sam sukrvičav iscedak koji mi se javljao svaka 3-4 dana i to samo po malo, na jednom brisanju toalet papirom. Dobila sam Dabroston i to se povuklo. Osim toga dobila sam i Ureaplasmu, koju ću tek početi da lečim za 2-3 nedelje.
    Problem je u tome što mi je od samog početka trudnoće, zbog svega gore napisanog, seks zabranjen, a libido mi je pojačan do maksimale. Ne smem se dotaknuti po cicama, a da ne progorim MM je divan i uopšte ni ne spominje seks, ali nekad kad me dodirne, ja sam gotova. Kad se probudim noću i prebacim ruku preko njega ili nam se noge spontano dodirnu, ja sam frrrrrrrr. Kad bi bilo moguće, mislim da bih se 3x na dan mogla hopsati
    Čitala sam da seks, tj. orgazam može da dovede do kontrakcija materice koje ne pogoduju "rizičnim" trudnoćama. Ali mi je ostalo nejasno da li je bilo kakvo maženje, tj. laki petting uopšte dozvoljen? Ili je sve tabu dokle god doc. ne da zeleno svetlo za seks, tj. za ikakvo intimno zbližavanje sa mm.
    Dajte vaša iskustva, informacije, mišljenja, predloge
    svima

evita avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

I mene bi to zanimalo.... Ja sam nažalost otvorena i zabranjen mi je seks (i još hrpa stvari),ali niti meni nije jasno kako orgazam može utjecati na otvaranje? Ok,odnose ne imati da mužev pimp.. ne otvori to ušće,ali orgazam sam po sebi......da li i kako šteti? :?

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Većini nas s potpomognute brane orgazam i penetraciju barem do 12. tjedna. Bilo što što izaziva kontrakcije maternice za rizičnu trudnoću kažu da nije dobro, ako do toga dolazi petingom, onda ni to. I da, i meni je libido tijekom trudnoće bio pojačan, ja sam to povezala s boljom prokrvljenošću organa, a to opet s hormonima.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Većini nas s potpomognute brane orgazam i penetraciju barem do 12. tjedna. Bilo što što izaziva kontrakcije maternice za rizičnu trudnoću kažu da nije dobro, ako do toga dolazi petingom, onda ni to. I da, i meni je libido tijekom trudnoće bio pojačan, ja sam to povezala s boljom prokrvljenošću organa, a to opet s hormonima.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

A ako se dogodi da u snu doživiš orgazam (događa se i to, sudeći po iskustvima nekih cura kojima je bila stavljena zabrana na orgazam), onda je to viša sila i tu se ništa ne može, razumije se. Želim ti urednu trudnoću i da ti skinu zabranu čim prije .

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

E to u snu sam imala (kao dečki u pubertetu ) već dva-tri puta do sad. Nisam ni verovala da to može baš tako da bude!. Kad sam se probudila, bilo mi je baš bezveze, i uplašila sam se za bebicu, ali sam u isto vreme osetila olakšanje. Totalni zbunj feeling.
    U trudnoći sa K, sam imala redovan seks i bio mi je divan i nezamenljiv za bilo koji drugi seks do tada i posle toga. Ništa mi nije smetalo do samog kraja. Bilo bi super kad bi i sad tako mogla...

Pepita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Meni je rečeno UREDNA TRUDNOĆA - REDOVIT SEX
    Pa se ja toga i držim
    Da mogu, mužića bi pojela eto toliko meni paše

katajina avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Citiraj Pepita prvotno napisa
    Meni je rečeno UREDNA TRUDNOĆA - REDOVIT SEX
    Pa se ja toga i držim
    Da mogu, mužića bi pojela eto toliko meni paše
    Potpis, samo MM nije htio Pored uredne i zdrave trudnoće 4 mjeseca nije bilo sexa.

bebomanka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno bebomanka

Citiraj katajina prvotno napisa
    Potpis, samo MM nije htio Pored uredne i zdrave trudnoće 4 mjeseca nije bilo sexa.
    Da, i kod nas je pao prvi u 13tj. trudnoce nakon sto sam u medjuvremenu isto nekoliko puta dozivjela orgazam u snu..
    3 dana nakon tog hopsanja sam imala 3 smedje kapi ali moze biti da je to i posljedica uzimanja briseva isto od nekoliko dana prije..
    U svakom slucaju....meni nije bas uvijek pojacan libido jer imam uzasne mucnine jos uvijek pa je time i umanjena zelja za hopsanjem ali taj dan mi je bilo dobro i uzivala sam......nadam se da cu se uskoro ponovo tako osjecati....

Moje pitanje glasi..radite li to sa zastitom ili bez??

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Bebomanka jel te nije bilo strah? Ja sam i sad u frci zbog toga... Ali ako bi i bilo seksa gledala bih da plivači sada ipak odu na neku drugu stranu

bebomanka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno bebomanka

vanesax da, i mi smo gledali da plivaci odu na drugu stranu ali nismo koristili zastitu...ne znam zbog infekcija.. :? iako smo se naprosto dezinficirali prije hopsanja..

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Meni je otkrivena beštija, Ureaplasma , pa i ako bismo sad mogli imati keks, morali bismo sa zaštitom. Ali, eto, još uvek ne smemo, pa se trusim da ne razmišljam previše o tome. Mada, nekad stvarno ne mogu da se skuliram , pa mi se to odrazi na snove etc...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •