Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: trudnički tečaj - Opća bolnica Sisak

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno trudnički tečaj - Opća bolnica Sisak

zanima me kada ići na tečaj? koliko on traje - dan, dva, tri... ?? u koje doba dana, vrijeme bude? koliko sati traje? dali se treba prijaviti ili se jednostavno dođe? itd. sve me zanima.
    znam, puno pitanja ali me jednostavno zanima jer nemam pojma a htjela bi ići.

iirraarraa avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

sa negdje 32-35 tjedana se kreče na to, ali nisam sigurna, nazovi bolnicu, reči će ti...ne moraš se prijavljivati, nego dođeš tamo, oni te zapišu zbog eventualnog prisustva muža na porodu, na kraju dobiješ t potvrdu da može biti s tobom, u pravilu moraš biti na svim tečajima da bi mogla dobiti tu potvrdu.......
    tečaji su jednom tjedno ovisno kad se dogovorite, ali u principu srijedom oko 5........za to nazovi isto bolnicu i pitaj, ne znam da li se što promijenilo.....
    tečaj traje oko sat vremena, i mislim da ima 4 ili 5 puta........
    i čak je jako zanimljivo, prvo slušaš predavanja o tome svemu, sve ti lijepo objasne, u vezi svega, kupanja, pupka, ma sve.......ide se u rodilište, boks za rađanje, mala beba, sve ti pokažu......
    jedini plus u toj odvratnoj bolnici uz sestru milku kod koje se ide na ctg......ak te još šta zanima pitaj

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

puno ti hvala. ja bi to nekako otišla prije 32. tjedna jer se bojim da će mi opet biti ko u prošloj trudnoći kad sam u 32. tjednu završila u bolnici na strogom mirovanju pa nisam ni stigla na tečaj. budem nazvala bolnicu da vidim kako sad stvari stoje.
    još jednom hvala na odgovoru

iirraarraa avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

mislim da ne možeš prije 32-og tjedna iči, u slučaju da si ti na strogom mirovanju onda suprug može sam ići na tečaj, a ako di dr dozvoli smjeti češ sići dolje na "predavanje"....
    ali u svakom slučaju nazovi, oni će ti najbolje reči

momze avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Nina, ja cu te samo pozdraviti i reci - wow, svaka cast! Dvoje djece u 2008-oj godini, a nisu blizanci.

iirraarraa avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

hehe, bar je mirna onda......ak misli stat na dvoje........
    ufff šta ja nisam uspjela tako brzo zatrudnit, nego se sad patim sa pokušavanjem

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

hvala. za sad mislim stati na dvoje. a kasnije ćemo vidjeti. možda poželim još jedno.

iirraarraa avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

di ti jesi na sisku, ak te ikad vidim da ti se javim....odgovori na pp...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •