zanima me imate li police od knaufa i kako ste zadovoljne?
imam par ideja, pa me zanima kakva je situacija u praksi.
sva iskustva i savjeti su dobrodošli. i fotke, ofkors.
zanima me imate li police od knaufa i kako ste zadovoljne?
imam par ideja, pa me zanima kakva je situacija u praksi.
sva iskustva i savjeti su dobrodošli. i fotke, ofkors.
Mislava, MM je napravio od knaufa police ono kao da izgleda da su u zidu i svi koji su vidili bili su oduševljeni.
Ispalo je super i ja sam jako zadovoljna.
Meni su police od knaufa najljepši detalji našem u stanu. Svakako ih preporučam, a možeš ugraditi i one sitne lampice. Stavit ću poslije fotke.
Mi smo napravili od knaufa police za knjige i iskoristili udubinu u zidu. Čvrsto je jer ima metalnu konstrukciju, izdrži težak teret. Još ako ih pofarbaš drugom bojom nego zid.
e, gdje mi je pamet bila prije 5 godina kad smo kupovali regal.
mogli smo sve napraviti od knaufa.
bilo bi i jeftinije, i efektnije, i lakše bi se održavalo.
police bi stavili u hodnike.
u jednom bi bile klasične police, prema van. zid pofarban u boju čokolade, police u narančastoj boji.
u drugom police u obliku kocke, isto prema van, boja čokolade, zid narančast.
kako vam se čini?
čekam slikice.
Mene ne pitaj za boje, jer sam opsjednuta bijelom (ne mogu probaviti jedan rozi zid čak ni u dječjoj sobi), ali evo da vidiš kako kod nas izgledaju knauf police.mislava prvotno napisa
hvala ti, Linda.
police su vam prekrasne (kao i cijeli stan).
ne znam kako prije nisam otkrila knauf.
Kako ste svi uspjeli sami napraviti police od knaufa? Gdje ste naučili što i kako treba napraviti?
ja vam se zbilja divim![]()
ja ne volim knauf police jer se teško čiste, a lako prljaju
ali da prekrasno izgledaju - izgledaju!
točno tak... istina, mi nemamo police od knaufa, ali imamo niše koje mi ujedno služe kao police i taj donji dio više nikak ne mogu lijepo počistiti... usisavam ih s onim malim nastavkom za tkanine, ali nakon 7 godina kaj ih imam to više nije to...apricot prvotno napisa
evo, baš se spremamo renovirati taj donji dio kuće i jako bih htjela izbaciti te knauf niše baš iz tog razloga... ili naći neko bolje rješenje... npr možda ih obući u staru ciglu...
inače, jako mi se sviđa tvoj stan linda...
pa lijepo piše:Linda prvotno napisa
MM napravio...Ja sam na jednom zidu htjela sakriti cijevi centralnog u knauf i napraviti lažnu nišu, a u nju staviti drvene police od-do kao npr ovdje u pozadini (slika je mala, ali mislim da se kuži). Mislim da kod takvih ne bi trebalo biti problema s održavanjem.Mi napravili...
Berlin, Linda, Matilda, i druge cure koje imate knauf police -
kako ih čistite?
ja zabrijala da je dovoljno sa onim mucastim kaj skuplja prašinu (kako li se ono zove?).
Kod naših polica je svjetlo unutar svake police (svaka je debela nekih 10 cm) i površina te police i dno nije cijelo zatvoreno sa knaufom tako da svjetlo može probivati i gore i dolje.
Zbog toga, a i zbog održavanja ćemo s jedne i druge strane staviti staklo tako da ne bi trebalo biti problema.
Kako? Pojma nemam, ali MM kaže da zna.
Obzirom da je ovo do sada ispalo odlično, vjerujem mu.
Ja samo povučem s čarobnom krpom na koju našpricam neko sredstvo za brisanje površina, kao kad čistim prašinu s običnih polica.
A da se na donji dio police stavi neka uljana boja,kao u hodnicima javnih institucija? Ne kuži se,a da se lijepo obrisati...
tina, mislim da je tvoja kombinacija "najočistibilnija"
staviš iveral u boji zida i odlično izgleda (ako je bijelo)
ili neku kontrastnu kombinaciju (meni je jako lijepa ta bijelo-drvo)
Uskoro ću i ja imati cijeli zid u takvim policama, a na svakoj će još biti staklo da bi se lakše očistile.
Stvar je u tome da ja neke velike prašine na tim policama i nemam. Police su bež (pustinjski pijesak). Obrišem suhom krpom. Ili praškom (onaj Prontov).
Ja sam svoje već malo zmazala jer kad vadim knjigu s police, ako su stranice u boji (kao recimo na knjizi Ane Ugarković Danas kuham), ostanu tragovi.
Vidim da se ovdje vodila žustra rasprava o policama i ormarima od Knaufa. Samo da Vas informiram. Ukoliko ne bojate običnom najjeftinijom bojom nego uzmete perivu ili još bolje latex boju sa održavanjem polica nećete imati nikakvih problema.
Posljednje uređivanje od Storma : 07.03.2012. at 14:42 Razlog: Storma editirala reklamu