Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 54 od 54

Tema: Široki povoj i da li se preporučuje u svim rodilištima u RH?

pčelica_maja_23 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

mi smo ovak i onak planirali preefolds tetre i švedsku što je široko. ne zamaram se treba li ili ne široko povijanje. ako bude problema vježbat ćemo.

što mislite to tome da kupim bazenčić i stavim ga na balkon. još će biti toplo u 9 mj. malo brčkanja u većoj kadici i mahanja kukovima i nogicama???

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Misliš da će sjediti u bazenu? Šalim se, naravno.
    Za potrebe bebe od par tjedana dovoljna je kadica u kojoj ćeš ju i inače kupati.

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku

Nek se i bebačica već odluči roditi pa da mama teoriju počne primijenjivati u praksi. Je li krenula? Ćeš nam javiti da se radujemo s tobom?
    A neda joj se van...cekam poziv ginica da mi javi kada moram u bolnicu na pregled plodne i CTG...update ce bit na 'jacini trudova',tamo vec kukam o potencijalom tjeranju na indukciju....

S2000 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Skulirana, u dbk bolnici (gdje ces i ti roditi) ne preporucuju siroko povijanje, ni za cure ni za decke. Takodjer su u fazi uvodenja uzv pregleda kukova unutar prva tri dana zivota bebe dok je u rodilistu- tako da ukoliko postoji problem- da se odmah uoci i reagira. Meni je pedijatrica koja je pregledavala malog u rodilistu rekla da ukoliko i postoji problem s kukovima da siroko povijanje ne bi pomoglo. Kontrolu kukica preporucuju sa 2-3 mj. Eto tako ti je u dbk, da sam rodila negdje drugo i da su mi preporucili siroko povijanje tad bi vjerojatno siroko povijala

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •