-
Granulacija - paliti ili ne?
Bila sam na pregledu prije par dana, i dr ono sve ok, sto sam dolazila kad jos nisam ni dobila, sve miruje a ja fino pitam imam li ja dole nesto sto mi moze smetati il sam to umislila jer mi ni prosli put nakon 6 tjedana nisu nista rekli da ima. Kaze: ima mala granulacija, reakcija organizma na sav, kao neka vrsta cvorica koji dskace od ostalog tkiva, al oni to ne spominju ako se zene same ne zale jer obicno prodje kad se krenes redovno seksati. Ja sam mu lijepo objasnila da se ja trudim povratiti stari tempo i zelje ne manjka, osjecam sluznica i te stvari su super al neke omiljenje poze ne mogu prakticirati jer me to nesto smeta i zateze pa ne samo pri tom cinu vec i pri obavljanju nuzde, turskom sjedu i sl. Predlozio mi je da jos malo sacekam pa ako ne bi proslo da mi to necim spali u bolnici. Buduci sam ja sklona tim upalama koje rezultiraju divljim mesom(tri operacije na nogama, paljenje dva prsta na rukama - dr kaze da je to kod mene kao reakcija na stres, vrsta cira) sumnjam da ce samo proci, pa me zanima da li je netko to imao i da li je palio? kakva je procedura, boli li poslije? tnx
-
Ja imala, palila, riješila problem, i moj ti je savjet: pali ženo!!
Već sam o tome pisala na jednoj drugoj temi pa ovaj dio samo kopiram:
"Spaljivanje ne boli. Dobila sam lokalnu anesteziju i samo me upozorila da ako me počne puno peckati da joj kažem. Samo sam na jednom mjestu osjetila malo jače peckanje pa sam joj i rekla. Ona je onda stala i onda nastavila još par sekundi i to je bilo to (inače je sve skupa trajalo možda 5 minuta). Stavila je nekakav tupfer i rekla da ga izvadim prije mokrenja te da mogu očekivati laganu sukrvicu 7-10 dana. Sukrvica mi se pojavljivala manje od 7 dana. Dan-dva me još nakon spaljivanja malo boluckalo i zatezalo i onda najednom kao da nikakvih problema nikad nije ni bilo. TOtalno olakšanje."
Moja ginica mi je rekla da se može čekati da to samo ode, ali da mogu proći mjeseci dok se to ne dogodi, ovako se stvar rješi za 10 minuta i za par dana si kao nova. Mene su granulacije poprično boljele i zatezale a najviše kad bih sjela na wc, to je već bila propisna bol, a seks, kakav seks? pa i ovako me boli! :/ Tako da po meni nije imalo smisla da ja čekam mjesece i mjesece dok to samo ode, a svaki dan neugoda i bol.
Zato, nema straha od paljenja i za par dana si kao nova. Ne znam kakva je procedura za to u drž. bolnicama. Ja idem priv. kod ginice i ona mi to nije naplatila posebno neko je postupak ulazio u cijenu standardnog pregleda. Ja super zadovoljna.
-
super, hvala na odgovoru - bila na moru pa tek sad vidjela. glede seksa - muz domisljat pa nasao akrobacijsku pozu da mene ne boli, on se pomuci al mora i on da se muci kad sam ja vec radjala
al zivcira me sto to stalno smeta , sto se ne mogu skroz opustiti i boli kad sjednem na wc, tako da cu def dog sa svojim gin to paljenje, i ja sam radije za brza rjesenja pogotovu ako su efikasna nego li za cekanje da prodje, al eto zanimalo me dal se trebam pripremiti za bol. tnx jos jednom
-
jesi li palila?
ja sam nakon prvog poroda,sasvim bezbolno i smiješno...
sretno
-
Meni je moj privatnik rekao da ce me to kostat 550 kn jer se odstranjeno tkivo salje na biopsiju za svaki slucaj.
Nisam jos otisla jer nikako da izdvojim tih 500 kn...
-
nisam jos, dr mi na odmoru a ja juce dobila pa kad to prodje mislila zakazati
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma