Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 54 od 54

Tema: dnevna soba

Pcelica Mara avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Citiraj bejb prvotno napisa
    cak se niti ne trudim to pospremati kad nam dolaze gosti, jer nema smisla. tako i tako ce ona opet sve vratiti u dnevnu.
    sobu ocistim, a kuca ce biti pospremljena kad dijete naraste.
    He, he, kad se samo sjetim kako bi prije letila po kući kad bi mi imali doći gosti. Sad je ionako veći dio dnevnog, a i tarace, prekriven šarenim puzlama. Baš lijepo idu uz bijeli namještaj, koji smo nabavili kad smo preuređivali kuću čekajući bebu (a svi se čudili, što će vam sve svijetlo, a dolazi beba)
    Nezgodno je jedino kad baš nemam gdje ugazit od igračaka, boca i tapervera koje dovuče iz kuhinje i sl.

EvaP avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno dnevna soba

Primjetila sam osim što je zauzeo cijeli stan da je zauzeo i sve ostale resurse tipa moje torbice u kojoj pri svakoj reviziji nadjem pola mehanizacije... Pa dzepovi u kojima su lopte, sisarke, auti i slicno... A dnevna soba je zapravo njegova

pale avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Dnevna soba je definitivno njena 8) MM me je već par puta pitao do kada će to trajati da on ne može normalno prići kauču, a da ne ugazi barem na jednu igračku, i naravno pa gdje mu je sad daljinski od TV-a spremila Treba mu prostor za rad ( glazbenik pa i on treba prostor za vježbu ), maloj za igru, a meni djevici u horro(r)skopu treba malo prostora koji nije u neredu od igračaka, gitara, kabela, robe...
    Cijela naša mala dnevna je obložena puzzlama, stolić je maknut i ima jednu policu za slikovnice i vreću sa igračkama ( ali u njoj stoje igračke s kojima se ne igra, ove za igru su svukuda ) :/

Mejra's mommy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Srecom imamo dva dnevna boravka. Jedan je djeciji, citaj haos a drugi je za striktno gledanje tv-a citaj cakum pakum... 8).Djeca ne dolaze u ovaj drugi tako da mjesecno usisam gore, reda radi...

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •