Pokazuje rezultate 1 do 50 od 633

Tema: Upoznavanje 7

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ERA avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2017

Početno

Pozdrav,

dugo sam se premišljala prijaviti se ili ne ali eto me. .

Suprug i ja pokušavamo dobiti bebu ali nam nešto "šteka". Pretpostavljamo da ovaj mjesec nije bilo O., danas ću dobiti nalaz porgesterona pa ćemo znati. Ja imam 32, on 30.

Eto, ukratko o nama.

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj ERA prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav,

dugo sam se premišljala prijaviti se ili ne ali eto me. .

Suprug i ja pokušavamo dobiti bebu ali nam nešto "šteka". Pretpostavljamo da ovaj mjesec nije bilo O., danas ću dobiti nalaz porgesterona pa ćemo znati. Ja imam 32, on 30.

Eto, ukratko o nama.
    Era,
    dobro došla. Na forumu je puno tema o potpomognutoj oplodnji.
    Jeste li ti i tvoj partner obavili osnovne pretrage? (za tebe hormonski status na 3. dan ciklusa- FSH, LH, testosteron i ostali andorgeni, estradiol, zatim TSH i AMH, za pertnera-nalaz spermiograma)
    Koliko dugo pokušavate ostvariti trudnoću?

Sretno!

ERA avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2017

Početno

Citiraj Inesz prvotno napisa Vidi poruku
    Era,
    dobro došla. Na forumu je puno tema o potpomognutoj oplodnji.
    Jeste li ti i tvoj partner obavili osnovne pretrage? (za tebe hormonski status na 3. dan ciklusa- FSH, LH, testosteron i ostali andorgeni, estradiol, zatim TSH i AMH, za pertnera-nalaz spermiograma)
    Koliko dugo pokušavate ostvariti trudnoću?

Sretno!
    Inesz bog!
    Pisala sam na temi "azoo statistika II", ali jos cekam da mi post prode. Vadila sam FSH, LH, estradiol, testosteron, prolaktin, tsh, t3 i t4 i oni su bili OK. Omjer FSH I LH nije idealan ali ginica kaze da je dobro. Potom sam radila briseve i svi su cisti.

Sad je MM radio spermiogram i pokazao je azoo... .

Ovo je bio 8 ciklus pokusavanja (barem 6 je islo uz bazalnu i lh trakice...)..

Datum pristupanja
    Dec 2017

Početno

Pozdrav svima. Suprug i ja, pokušavamo oko godinu i pol. On 38, ja 33. Ja sam prije imala neuredne hormone, nisku zalihu jajnih stanica i uz to Hashimoto i inzulinsku. Sad su mi hormoni relativno uredni. On je prvi put radio spermiograme da vidimo kako on stoji. Spermiogram valjda najlošiji mogući, nešto spermiogeneze, leukociti i eritorociti. I tako dvaput zaredom. Teško se nosit sad s time, pogotovo što su se rodile dvije zdrave bebe u široj obitelji i svi stalno samo pričaju o njima, a ja skoro na rubu suza iako se trudim ono, biti ok.
    I njemu je teško prihvatiti takve nalaze loše, sad ga forsiram da ide urologu. Skoro smo trebali seliti za Stockholm i sad se razmišljam jel bolje otići i nastaviti s time vani ili ostati ovdje, gdje su nam poslovi stresni i živimo u stresnom suživotu s vrlo malo privatnosti. Nadam se da ćemo lijepo pričati i virtualno se družiti i na kraju imati svoje majuše u rukama.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •