Stranica 4 od 13 PrviPrvi ... 23456 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 151 do 200 od 633

Tema: Upoznavanje 7

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Lorelai avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Eto i mene, naravno citam vas vec neko duze vrijeme i upijam sve vase savjete. Muzek i ja smo u braku godinu dana * bas za koji dan* i bas smo postali male trudilice te se nadam da ce nam uskoro i uspjeti.. :D
    Lijepi pozdrav , i zelim vam plusice svima uskoro!!

Fae avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Evo i mene k vama

Iako još ne pokušavamo dobiti još jednog bebonju (imam sineka 3 godine), pomalo se pripremam... D day smo "odredili" okvirno za početak nove godine, a onda se bacamo na "posao"!!

Hehe, do onda bih trebala skinuti koju kilicu (čitaj 8 ), malo se više baviti vježbanjem, završiti fax i po mogućnosti naći posao...puno toga, malo vremena

niky88 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

eto mene isto da se predstavim(bilo mi je več vrijeme)

mlada sam mama, (ˇ88god) malog štrumfeka koji ima 9mj.
    mm je ˇ81god i u braku smo oko 1god.
    odlučili smo da našem štrumfeku nebude dosadno ,pa smo se prije 8mj bacili na posao,da meleni dobije seku ili bracu... 8)
    za sada je neuspješno..ali eto sutra radimo test,pa čemo vidjeti,dali je garda od mm bila dovoljno radna....

želim svima vama da ubrzo ugledate +,i za 9 mj nunate svoje malo zlato u svom naručju!!!
    svima velika

llella avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

ajme, ja tek sad vidjela ovaj topic.baš sam nepristojna, već sam na odbrojavanju 2 ciklusa .
    Pa eto, kao što vidite iz potpisa imamo jednu malu šeficu i htjeli bi da nam se pridruži još jedan član, pokušavamo sad već četiri mjeseca, jesmo mi i prije bili vrijedni, ali kako ja nisam imala m (zbog dojenja) to ne računam.
    svima

tara01 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Pozdrav svima!
    Povremeno pratim forum, al došlo je vrijeme da se priključim.
    Friško udana, friško odlučili raditi na potomstvu (drugim riječima ima tek mjesec dana), i trenutno smo u fazi raznih pretraga i iščekivanja nalaza.
    Osim toga, ja sam imala dosta problema sa jajnicima, a doktori me već godinama požuruju.
    Što ćemo i kako ćemo, to ćemo tek vidjeti.

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Dobrodošla tara!! pridruži nam se na odbrojavanju!!

I što prije odišla na trudnički pdf!!!

niky88 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Tara dobro nam došla!!!

:D :D Pridruži nam se na odbrojavanju!!

Arya avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

bio bi red da se ja i ovdje prestavim.
    29 god, želim bebača, ali nažalost zbog okolnosti odgađa se do daljnjeg. za sad je novi razgovor o tome zakazan za pola godine. mm bi čekao, ja ne bih. :/
    inače, odlučila sam se pripremati za trudnoću da budem super spremna kada krenemo 8)

tara01 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Hvala cure!
    Samo dok prokužim to sa odbrojavanjem, još se uhodavam :?

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj tara01 prvotno napisa
    Hvala cure!
    Samo dok prokužim to sa odbrojavanjem, još se uhodavam :?
    ima obješnjenje na početu u pravilima ovog topica, inače ukratko: imamo listu na koju se upišeš s brojem dana ciklusa i to tako da podebljaš dane npr. 5dc, i onda si s nama na listi, do 25 dana odbrojavalica, nakon ne-čekalica...znači odbrojavamo, čekamo nečekamo dane do ovualcije, menstruacije i naravno trudnoće!! tko ostane trudan otvara novu temu tj. svoje odbrojavanje, ami ostali normalno nastavljamo sudjelovat una našoj listi i čekanju kad će netko otić sa liste. ovo što ti pipe odbrojavanje 33/09 npr. smaja..........to znači da je to 33 odbrojavanje u 2009 godini od korisnice po imenu tj. nicku smaja.... samo u početku je malo čudno onda se uhodaš!!!

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno bokić

curke! eto vam mene opet...mozda me se neko i sjeca..tila sam linkat sa "da se upoznamo" ali ne mogu se nać
    bila sam s vama otprilike od siječnja do ožujka prošle godine...isčekivala, odbrojavala...i svaaaaašta pametnog naučila
    nažalost u 9 tjednu sam imala spontani i stvarno bila iznenađena s nekih 3 stranice podrški i suosječanja kad mi je najviše trebalo,krasne ste....
    uglavnom, sta je bilo bilo je..
    od jučer se muž i ja ponovno igramo mame & tate )
    nadam se da ce me sljedeca menstruacija zaobić u šiiiiiiiirokom luku...i da ce ovaj put bit sve u redu...još samo da se malo prisjetim kako tu sta ide, pa da se pridružim odbrojavanju..
    radujem se ponovnom druženju
    vaša Sabba (25, šibenik)

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

pozz Sabba! Ja nisam toliko dugo ovdje,ali eto isto odbrojavamo, iščekujemo..... Dobro došla natrag!
    valjda će te zaobić ta M !!!

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

hvala točkalice.....zajedno smo jače!!!

niky88 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

sabba dobro nam došla natrag!!!Želim ti da te idučih 9 mj m izbjegne i da ubrzo u svom naručju imaš svog malog

Fae avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Pozdrav Sabba i dobro na došla (ili se vratila, kako već)

tocekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

evo mene nakon dugo vremena opet na ovom podforumu. imam 27, a MM 29 i jednog medenjaka od 11 mj. Prvu trudnoću sam čekala 9 mj. morala sam napraviti stankicu od godinu dana(koja je gotovo prošla). Sad krećem na drugu bebu.

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

dobro došla!!

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Hello svima, evo i ja sam nova
    Prebivalište: BiH
    Djeca: jedno, djevojčica od 11 i pol mjeseci

Eto, htjedoh se predstaviti, pa idem postaviti jedno pitanje.

Fae avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Dobro nam došla draga!!

Imaš pp

Lois Lane avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Bok svima na ovom podforumu,
    imam 28 godina i od ovog ciklusa smo počeli zaozbiljno raditi na bebi pa vam se odlučih pridružiti i pisanim riječima a ne samo čitati vas.

13dc mi je i ne mogu dočekati kraj mjeseca da vidim hoće li uspjeti, iako sam malo zabrinuta jer što više čitam, vidim da to i nije baš tako lako.

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Bok svima na forumu Roda.
    Zovem se Ruzica,imam prekrasnog sina od 12 god.
    Nadam se dobrom druzenju.

slonicanelica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj Ružicaa prvotno napisa Vidi poruku
    Bok svima na forumu Roda.
    Zovem se Ruzica,imam prekrasnog sina od 12 god.
    Nadam se dobrom druzenju.
    Dobro nam došla.

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj Lois Lane prvotno napisa
    Bok svima na ovom podforumu,
    imam 28 godina i od ovog ciklusa smo počeli zaozbiljno raditi na bebi pa vam se odlučih pridružiti i pisanim riječima a ne samo čitati vas.

13dc mi je i ne mogu dočekati kraj mjeseca da vidim hoće li uspjeti, iako sam malo zabrinuta jer što više čitam, vidim da to i nije baš tako lako.

dobro došla!!! pa kad si nam već došla, pridurži nam se na odbrojavanjau, da ti skratimo dane do čekanja!! možaš s na listu!!

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

stvarno je super što međusobno djelite ovakve spoznaje i životne situacije...ja sam malo banana šta se tiče snalaženja na kompu pa se odmah želim ispričat svima ako šta krivo postam ili što god..otvorila sam temu "teška oplodnja"..i to dva puta..(to je to snalaženje na kompu).i nadam se da će u njoj naći utjehu i odgovore sve buduće mame...hvala Bogu na ovom forumu..sad napokon znam da nisam sama...molim vas sestrice držite mi fige da MM i ja uskoro dobijemo bebice jer mi je to sad naj stvar u životu..molim vas za blagoslove. pusa svima
    molim vas odgovorite tko god ima nekakva iskustva na temu sadržaja "teška oplodnja"

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Lijepi pozdrav svima,

I ja sam se odlučila konačno regist. nakon konstantnog praćenja i čitanja.
    Naravno razlog više za to bio je loš spermiogram i dijagnoza MD, pa si mislim bit će ipak malo lakše kad možeš podijelit s nekim sve šta te muči, možeš svašta pitati, a što je najbolje čuti i jako lijepe priče i sretne završetke..., utjeha do neba u svakom slučaju.
    A i da malo MD ostavim na miru s pričama.
    Eto to bi bilo to za početak i upoznavanje

pozdrav,

Lois Lane avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj točkalica prvotno napisa
    dobro došla!!! pa kad si nam već došla, pridurži nam se na odbrojavanjau, da ti skratimo dane do čekanja!! možaš s na listu!!
    Hvala ti najljepša, a također veliki pozdrav Lopti i lemurion.

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Veliki pozdrav cijeloj ekipi!

Nadam se da ćemo se ugodno družiti

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Bok, evo još jedne koja pokušava ostati trudna.
    Moja priča izgleda ovako. U 2.mjesecu sam imala spontani. TO je bio velik šok za mene i mog MM. Iskreno nikad nisam ni razmišljala da ćemo imati nekakvih problema sa začećem. Inače sam free controller kako me moj MM od milja zove. Sve što zacrtam mora biti odmah i sad. Naravno ne ide sve to samo tako. Nego da se vratim na temu. Nakon spontanog smo se čuvali, što radi skorog vjenčanja i živciranja, što zbog oporavka. E da nisam imala kiretažu već mi je sve otišlo u 6. tjednu. Sada je prvi mjesec da pokušavamo. Prošla mi je ovulacija (što sam odredila s LH trakicama i mjerenjem BT). Još je rano za ikakve znakove jer mi je 5 DPO međutim imam simptome koji naravno mogu biti i simptomi PMS, a to je nabrekle grudi, bolovi u području jajnika, žgaravice itd. Ma iskreno da ne znam da smo bili aktivni vjerojatno sve to ne bih ni primjećivala. E sad brojim dane do i nadammmmmmmm se +
    Pozdrav svima

Fae avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

marina, anočka dobro nam došle!! :D

danas avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Bok cure,

evo i mene nakon dugo vremena samo citanja i x puta su mi vasi komentari i price pomogli da prodjem kroz teze periode iako nisam sudjelovala.
    Ukratko, MM i ja pokusavamo napraviti naseg bebaca vec 3 godine. Zadnjih 6 mjeseci sam bila na clomifenu, ovulirala redovno i sad sam trenutno u fazi iscekanja. Danas mi je 32 dan ciklusa, a ciklusi su mi inace dugi 32, 33 dana.

Veliki pozdrav svima i nadam se ugodnom druzenju.

Fae avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj danas prvotno napisa
    Bok cure,

evo i mene nakon dugo vremena samo citanja i x puta su mi vasi komentari i price pomogli da prodjem kroz teze periode iako nisam sudjelovala.
    Ukratko, MM i ja pokusavamo napraviti naseg bebaca vec 3 godine. Zadnjih 6 mjeseci sam bila na clomifenu, ovulirala redovno i sad sam trenutno u fazi iscekanja. Danas mi je 32 dan ciklusa, a ciklusi su mi inace dugi 32, 33 dana.

Veliki pozdrav svima i nadam se ugodnom druzenju.
    Prebaci se k nama na odbrojavanja pa da možemo zajedno proslaviti +......

Dobro nam došla :D

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Fae hvala na dobrodošlici :D
    I želim vam svim da brzo ugledate+++++++++

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Hvala na dobrodošlici

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Curke imam pitanje!
    Dajte mi smjernice od kuda da krenem na forumu.
    Problem je taj da se moj M i ja ne pazimo oko 3 godine,ali menga uvijek dođe.Nismo se nešto pretjerano uzrujavali jer smo mislili,nek sve ide svojim tokom,polako,pa desit će se...ALI sad mi je već jaakoo sumnjivo.
    Molim Vas za savjete.Gdje ići,od kud krenuti i dali da pomoć tražim pod nekom drugom temom a ne baš pod upoznavanjem

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Dobar dan
    Evo i ja vas čitam već neko vrijeme.
    Dragi i ja smo se odlučili na bebu nakon što smo već dugo u vezi i tek smo zapravo počeli pokušavati.
    Pozdrav

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

hej zeniceeee.....
    evo ja sam nova na forumu....vec sam pisala na temi ,,roditelji andjela...."
    I ja sam trudilica....porodila sam se prije tri mjeseca, nazalost izgubila sam bebicu...dr. mi sada preporucuju da odmah radim na drugoj jer su svi nalazi ok....ja svim srcem zelim bebu kao i sve vi ovdje....nadam se da cemo biti podrska jedna drugoj.....pusica svima

Glossy avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

pozdrav svima,
    također vas već neko vrijeme čitam jer smo počeli s planiranjem

Fae avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

fatimica, Glossy dobro nam došle...pridružite nam se na odbrojavanjima!

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Pozzzz. ja sam nova ovdje, nikada nisam posjecivala ovaj forum, jer nisam došla u fazu planiranja bebice... sada je došlo vrijeme i nadam se da cu naučiti puno ovdje Pozdravljam sve prisutne na ovom forumu.

danas avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

[/b]Lylyca26 Dobro nam dosla i dodji nam na odbrojavanje

Fae avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Lylyca dobro nam došla i pridruži nam se na marininom odbrojavanju :D

Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno Pozdrav

Drage cure,

evo još jedne članice.

Dragi i ja smo u vezi 7,5 god, a počinjemo raditi na bebaču idući mjesec, pa sam odlučila priključiti vam se i saznati puno kvalitetnih informacija.

Vjeverica77 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Cao,cure!
    Evo i ja sam se upravo pridruzila ovoj super zajednici. Ja imam još malo pa 33 god., MD 37, u braku smo već nešto više od 2 god., a prije toga u vezi 12.
    Još smo sami, sretni, mada silno želimo da nam po danu ne da mira i da nas po noći budi gugutanje i plač slatke bebale

Fae avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Dobro nam došle curke :D

Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno POZDRAV DRAGE RODE I MALE RODICE...

...kao i moje prethodnice evo i ja pišem sličan tekst...do sad sam vas samo čitala ali sad sam se odlučila i aktivirati jer sam sad u fazi kad mislimo o bebi...mislimo čekati još 2-3 mjeseca jer sam tek krenula raditi pa da mogu biti sigurna da ću se tu i vratiti nakon što rodim i prođe porodiljni....
    ..kod mene je problem pcos i to uz manjak progesterona i estrogena+višak kila...nikako se natjerati da krenem na dijetu pa se nadam da ću uz vašu potporu i ja uspjeti...MM je ok, bar mislim nismo ga testirali... pozz od mene

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Dobrodosle cure!!!!!!!!!!!!!

Pridruzite nam se na odbrojavanju!!!!!!!!

CUUuu avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Evo i mene k vama...

Super je i portal i forum. Malo Vas čitam pa sam Vam se odlučila i pridružiti. Nakon 12 godina veze i mi smo odlučili pokušati... dragi 35, a ja 30. Držite nam fige - tek smo početnici

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Dobrodosla!!!!

Lois Lane avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Dobrodošle sve nove cure i plusić svima što prije!

joya22 avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Evo drage cure da se i ja predstavim (iako sam se već ubacila na odbrojavanje,pa tek onda ugledala upoznavanje )!
    Imam za koji dan 26,MM nepunih 29, fakina od 3 i sad već 9 mjeseci otprilike molim za još jednu srećicu...

Ciklusi oko 35 dana, sa nekim izostancima od kad radimo na bebaču ,ali evo,nadamo se i uživamo u radu!!

Hvala što ste takve kakve jeste,čitam vas i pratim već mjesecima i vidimo se na odbrojavanju!!!

Stranica 4 od 13 PrviPrvi ... 23456 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •