-
Sushi dobro dosla...mozes se pridruziti na odbrojavanju. Zelim vam da sto prije ugledate plusic. Pozz
-
sushi dobro nam došla...i još bolje ošla trbušasta! Priključi nam se na odbrojavanju, napiši dc našoj lula-mami i tamo možeš s nama odbrojavati dane..
Posljednje uređivanje od vucica : 27.03.2013. at 08:06
-
Dobro došla sushi!
Jeste vi sad u prirodnom pokušavanju do mpo?
Slobodno nam se pridruži na odbrojavanju.
-
-
-
Dobro došla broculla!
Sutra te stavim na listicu (vidim na drugoj temi da je 25dc).
-
-
Bok svima, vec dugo citam ovaj forum i prinalazim odgovore na pitanja o djeci, posebno odgoju i sl. Naime, mi vec imamo jednu malu veliku curu (8 god.) i tek nam je prije par mjeseci doslo iz riti vu glavu da nam vrijeme curi i da nismo vise tako mladi i da se moramo primit posla! Ja imam 29, muz 31 godinu i do prve trudnoce je doslo iz prvog pokusaja. Ovaj smo mjesec odlucili krenuti radit drugu bebu, nadam se da nam i ovaj put uspije otprve. Drzim fige svim ostalima i zelim nam puno srece da se sto prije ostvare nase zelje za slatkim, mirisljavim i zdravim bebama!
-
Dobro došla Trapava! Pridruži nam se na odbrojavanju u podforumu Prije začeća, napiši tamo koji ti je dan ciklusa i kad ti se posreći, otvaraš novo odbrojavanje!
-
Trapava dobro došla i što prije ošla trbušasta! Pa niste baš ni tako stari!
-
-
Shaktii dobrodošla! Pridruzi nam se na odbrojavanju, napiši tamo dan ciklusa i naša Carmina će te upisati na listicu..pa da odbrojavaš skupa s nama.
-
-
Hvala na dobrodoslicu, idem upisat dc!
-
-
Bok Goldina! I ja sam tek kratko tu ali se vec osjecam kao punopravna clanica 
~~~~~~~~~~~ da ubrzo otvoris Odbrojavanje!
-

Nova sam tu.
pa dok još vidim kako funkcionira sve ovo se podružim više..
JA sam wannabe već skoro dve godine !!
-
-
Goldina i Tiia dobrodošle! Pridruzite nam se na odbrojavanju!
-
Goldina i Tiia dobrodošle!
Napišite koji vam je SUTRA dan ciklusa i sutra vas stavljam na listu pa odbrojavamo svi skupa
-
Malo sam se zbunila pa mislim da sam dva puta napisala odgovor. Uglavnom, hvala na dobrodošlici. Sutra mi je 6 dc. Ne znam gdje točno odbrojavam pa sam stavila ovdje. Ispričavam se ako sam krivo, ali još se uhodavam
-
Pozdrav svima! Planiram trudnoću pa ću vam se pridružiti makar vas čitam već neko vrijeme, ali evo tek sam se jučer registrirala...Divim se podršci koju si međusobno pružate i zato želim biti 'u klubu'. A o informacijama koje sam prikupila čitajući forum, da i ne govorim. Rodin forum je u zadnje vrijeme moje vrelo znanja, trenutno najvažnijeg znanja.
-
evo samo da znate da vam se jos jedna pridruzila,pa da se predstavim.imam 27g,MM33 i odlucili smo radit na bebi, nadam se da nece biti prevelikih komplikacija.pozdrav i veselim se vasem druzenju
-
dobro dosla i jos pije postala trudnica!!
-
Dobrodošle Leda i Ivana i što prije ošle trbušaste!
-
-
Bok svima,imam 34 godine i dvoje prekrasne djece, planiram i trece pa evo da se pridruzim!
-
-
Hello, eto da znate da sam i ja tu
ja 30, MM-35, nismo planirali bebača, ali nam se u jedanaestom prošle godine zalomilo i nažalost završilo spontanim u 7 tj. do pred dva mjeseca napravili pauzu, uvijek nešto, ne sad, ne tad, ... i sad smo opet počeli raditi na bebi neslavno doduše
Često Vas čitam, ali nikad nisam pisala sad mi nekako treba.
Super je kad se imaš kome obratiti sa sličnim ili istim problemima, svaka Vam čast svima!!!
do tipkanja
-
Pozdrav cure,
Moram priznati da podrška puno znači a vidim da na vašem forumu toga ne nedostaje pa sam se i ja prijavila. Meni je 26 god. MM 34 god. pokušavamo već 2 godine ali ništa....
Sretno nam svima
-
laine_zg dobrodosla i sretno!
-
Pozz, kasni mi m 4 dana, jutros san napravila test clearblue, al ne digitalni nego onaj koji kosta 30tak kn, u roku 2 sekunde je pokazao 2 crtice ) sta mislite cure/zene, s pbzirom da je tako jeftin jel moze bit lazno pozitivan????
-
-
Dobrodošle cure! I nek vam je put do pozitivnog testića i bete što kraći!
Merlyn za utvrđivanje ovulacije najbolje ti je nabaviti lh trakice pa ćeš biti ziher da li gađate dobre dane. Ima cura koje su skroz promašile jer nisu znale da su im plodni dani jako rano u ciklusu, ili pak kasno. Uglavnom, sretno!
-
-
Maja.draga čestitam! Želim ti školsku trudnocu do kraja
-
Pozdrav svima! Htjela bih se pridružiti ovoj veseloj zajednici budućih trudnica. Imam 28 godina, MM 33. Radimo na trudnoći 6 mjeseci i nadamo se skorom uspjehu
-
dobrodosla zigzag
hoces nam se pridruziti na odbrojavanju? sretno!
-
Pozdrav drage cure.
Nakon dugog čitanja,odlučila sam se i ja predstaviti. Ja i MM odlučili smo od 8 mjeseca raditi na djetetu i odmah se uhvatilo,bila sam jako sretna zbog toga,ali ubrzo sam imala spontani pobačaj.Evo sad je tek prošlo svega par dana od tog događaja, još se oporavljam, ali čim prođe to vrijeme idem dalje...imam 28 godina, ne želim se obeshrabriti. Nadam se da ću za par mjeseci opet tipkati ,ali da ću imati taj moj mali plusić.
-
ringispil dobro nam došla! Saljem ti zagrljaj i hrpu ~~~~~~~~~~ da uskoro ugledas opet +! Hoćeš nam se pridružiti na odbrojavanju?
-
Hvala ti draga na lijepim željama.Pridružila bih sei,ali ne znam kako to ide.. hihi nisam još stigla to pročitati!
)))hihi
-
Ringispil malo niže od upoznavanja na stranici prije začeća imas odbrojavanje by alef&andjeo pa se tamo javis da te uvrsti na listu
-
pozz
evo dugo citam i sve pratim pa da se i ja uclanim.... ja 29, MM 33 ..i krenili smo sa poslom hahhah...probajemo vec jedno vrijeme( ali ja to ne racunam sa obzirom da je bio cesto na putu ,pa smo rjetko uhvatili O ) pa smo se sada ozbiljno uhvatili posla
...prijavila sam se na FF i krenili smo sa mjerenjme BT od jutros ..
pozzz
-
Marty_nadobrodošla i što prije otišla s bušom!
-
Hvala
-
Dobar dan svima!
Nova sam ovdje, ali jako dugo vas čitam, pa već 2 i po godine, koliko je moja sreća već sa mnom, odatle i moj nick.
Evo, želim biti dio vašeg foruma, ako me primate. 
Kao što vidite u mom potpisu, imam jedan blagoslov, a MM i ja "radimo" na drugoj bebi, ima već tome 7 mjeseci.
Gdje vam se mogu pridružiti, imate svježe odbrojavanje, da vam se možda i tamo pridružim?
Puno pozdrava!
-
sreca dobrodosla!
pridruzi nam se na odbrojavanju!
-
-
Dobrodošla i što prije otišla s teme - odbrojavanje - u trudnice!
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma