-
Evo da se i ja predstavim.. Karlo ima 21 mj i pokusavamo unazad 2 mj priskrbiti jednog bracu ili seku (moze i vise..), ali me prati neka intucija da nece biti onako kako smo zamislili. Karlo je zacet neplanski, ali na nasu veliku srecu! Cijela trudnoca bila nam je dosta teska, prosli smo sve, od krvarenja, infekcije, prijevremenih trudova, lijekova, mirovanja ali dobro je zavrsilo. Tek na kraju cijele price prisjetila sam se kako mi je netom prije nego sam ostala trudna ginica prepisala Dabroston u pojacanoj dozi kroz 7 dana jer nisam imala menstruaciju oko 3 mj. Dobila sam menstruaciju. I nakon 3 tj ostala trudna. Oduvijek imam nepravilne cikluse, predpostavka ginice je da su vecina anovulatorni, ali buduci da sam ostala trudna s Karlom zanemarila sam tu cinjenicu. Prvu m sam dobila nakon 13 mj dojenja, prve dvije u redu, vec sam se :D ,ostale po 40, pa 35 dana..Dr kaze da se strpim, mlada sam nakon 12 mj poslati ce me na pretrage ali ja jednostavno nemam vremena! Dakle, od danas pijem Vrkutu (Marulju ne mogu nigdje pronaci),cekam m da krenem s bazalnom i Billingsovom metodom i nadam se skupa s vama. Velika ste mi podrska!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma