Pokazuje rezultate 1 do 50 od 633

Tema: Upoznavanje 7

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    lady.x avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Pozdrav svima! Evo ja sam se uclanila u forum jer sam videla da ovde zaista mogu doci do mnogih korisnih informacija. Inace sam iz Beograda, gde se jako malo prica (ili nimalo) o prirodnom porodjaju i slicno pa me stoga ovaj forum zainteresovao. Inace ja i MD smo duuuuugo zajedno, oboje imamo po 27 godina i prvi put smo ove godine odlucili da imamo bebu Oduvek smo je zeleli, ali je ta odluka isla jako sporo i tesko.... znate vec... nikad nemate sve uslove, pa nikako da se pomirimo sa tim da sve uslove za bebu nikada necemo ni imati... No, sad se nadam da cu uz vas lakse krenuti u ovaj nas veliki projekat

marilka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Pozdrav svim dragim curama koje "citam" vece godinama, a tek sam se sad logirala... Evo da se kratko "prijavim". Uglavnom, spontani pobacaj prije godinu i pol u 8 tjednu trudnoce nakon sto sam pokusavala ostati trudna nekih pola godine. Iza toga sve same lose vijesti: muzeva astenozoosperimia, moji problemi sa hormonima i ciklusima (ovaj mjesec nemam ovulaciju), predmenstrualna krvarenja itd Iduce sto me ceka je valjda umjetna oplodnja,, 27 godina imam, nije da mi se bas zuri, ali ...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •