Bok svima na forumu Roda.
Zovem se Ruzica,imam prekrasnog sina od 12 god.
Nadam se dobrom druzenju.
Bok svima na forumu Roda.
Zovem se Ruzica,imam prekrasnog sina od 12 god.
Nadam se dobrom druzenju.
Pozz svima!
( Fora mi ovo ime Eva Luna,iako seriju uopće ne gledam)
Imam 28 god. moj suprug isto 28 i pokušavamo dobiti bebu posljenja tri mjeseca.
Za sada nam nije uspjelo,ali to me nije previše žalostilo,jer nekima treba više vremen za uspjeh,a nekima manje. Sve je bilo ok do danas,dok mi ginekolog nije rekao da imam povišen progesteron i od sad sam na pretragama pa ćemo vidjeti što će biti. Sada vidim da nije tako lako zatrudnjeti. Uglavnom cijeli dan sam u badu i na netu pa istražujem.
Slučajno sam naišla na ovaj forum i jako mi se sviđate.
A sad idem svoj problem opisati u odgovarajuću temu. Nadam se dobrom druženju.
Hvala!
ola,
ja sam melem, prosla 30 i nakon dugog vremena nasla srodnu polovicu za stvoriti obitelj( mijenjala staro za novo).
Trudimo se od 7mj,prebrodila povisen TSh prije 2mj i sitnu operaciju prije godinu dana.
Danas cekam da mi stigne vjestica, ali nema je 4 dana, test bio negativan prije 2 dana, kasna ovulacija.
Upisujem se u odbrojavnje, a čega, vidjet cemo.
pozdrav svima!
ja sam bubekica, 26 god, u braku god i pol s 2 godine starijim dragim.
PCOS mi je dijagnosticiran sa 14 godina i otad uzimam neki oblik hormonalne terapije, krenulo je s dabrostonom i utrogestanom, a zavrsilo s dianama 35, jasminom i na kraju yazzom. konacno nakon svih tih silnih muka na uzv jajnici izgledaju normalno i spremno na proizvodnju jajasca. prekinula sam uzimanje pilula krajem 11. mj., jedan ciklus obavila s mehaničkom zaštitom i sad radimo na bebeku. ZM je 26.12., a ciklus (jedan jedini bez pilula) je bio 34 dana. drzte fige.
Bok svima, ja sam Dia, imam 29 godina i dosla sam s vama docekati svoj/nas prvi plusic. Trudimo se tek od nedavno. Veselim se druzenju s vama i vasoj podrsci![]()
Pozdrav vam svima! Ja sam Anita rain, uskoro ću 38 godina, M napunio 28 neki dan.U prekrasnom braku 7 mjeseci.Imam dvoje dječice iz prvog braka (cura uskoro 15 i braco uskoro 10). Nisam mislila da ću poželjeti biti ponovo trbušasta,ali eto ljubav je čudo.Pokušavamo do bebili od kad smo se vjenčali, ali ne ide baš. Iskreno,nisam mislila da će biti problem oko toga, jer sa prethodnim T je doslovno bilo kad sam ih poželjela, dobila sam ih. Bila sam kod gin. sve uredno, papa i uzv. čak je rekla da vidi malenog folikulića koji čeka društvo, ali eto, ništa još. A stvarno bi se svi četvero radovali jednoj majušnoj bebili. Nadam se, da ćemo uspjeti doći do toga, jer moj M stvarno voli dječicu( toliko da mi je priznao da je pogriješio profesiju, jer je trebao biti teta u vrtiću
Upisujem se na odbrojavanje, pa ćemo dalje vidjeti....
anita dobrodošla već se družimo
dia5 možeš nam se isto pridružiti na odbrojavanju.
pozdrav curke,iako sam se već predstavila na drugoj temi(predstavimo se)evo da se i ovdje predstavim ili upoznam(kako vam odgovara)
imam 27g i u braku sam 8g i 4g nikako nism uspjela zatrudnjeti i tako mi krenuli na pretrage i sve ok samnom i mm,gubimo nadu i strpljenje i onda plusić na testiću naravno veselju nije bilo kraja al je kratko trajalo jer je došlo do spontanog u 11tj.
nakon 1g opet plusić al isto kratkog vjeka nakon 1mj.proveden u bolnici dijagnosticirali vanmaterničnu trudnoću i tako još jednom nakon godine dana i taman kad smo se pomirili s time da nećemo imati bebice bum plusić na testu i ovaj put smo imali sreće evo još samo malo brojimo(1mj) da konačno upoznamo našeg dečkića!stoga curke nemojte nikad odustati sreća će vam stići kad se najmanje nadate!!!!
boook svima!!
mama sam 4 godišnjeg zvrka..i trenutno trudlilca za drugom bebom.ja i dečko očekujemo malo čudo i plusek na testicu..
trenutno sam u nedoumici,kasni mi 8 dana..ali,vidli bumo..uglavnom,veselim se forumasenju s vama i nadam se da bum uhvatila vas tempo,,![]()
Pozdrav!
Evo da se i ja javim među trudilice, doduše, nisam još zapravo, slijede pregledi i testovi kod ginića ali nadam se da će sve biti u redu kako bi već od sljedećeg mjeseca bila prava trudilica!Nadam se da će plusić doći brzo, kako meni tako i svim trudilicama!
![]()
Pozdrav svima!
Ja sam jedna trudilica, koja se upravo prebacuje u mpo pricu.. Nadam se da ce biti uspjeha..![]()
Pozdravljene cure. Nova sam ovdje na forumu. Da se prestavim. Imam 21 god. Pratila sam kao gost vaš forum,pa se ulogirala.![]()
Bok, curke...evo da se i tu predstavim. Ja imam 24 god, mm 29 no bliže 30. U braku smo 6 mjeseci a pokušavamo nekih 4 mjeseca. Ja imam pcos na oba jajnika, hormonski disbalans, a spermiogram ćemo znati za nekih tri tjedna..Eto trudimo se , i želimo bebicu više od svega
![]()
Evo da se i ja predstavim. Imam 26 godina, muz 29, al uskoro će 30. U braku smo 10 mjeseci..meni je dijagnosticirana endometrioza. Imala sam ciste na lijevom jajniku koje sam odstranila laparaskopski. Ginekolog nam preporuča trudnoću što prije.
Da se i ja predstavim.. Majka sam dvogodišnje curice, prvi put na forumu.. Veliki pozdrav budućim i sadašnjim majkama te, ovdje, malobrojnim očevima!
![]()
Pozdrav svimadanas sam se evo pridružila ovom forumu i nadam se da ću se duuugo zadržati.
Ja sam Dijana imam 27 godina m ima 32. Trudimo se za bebicu evo sad već godinu dana. Nismo inzistirali da mora biti ali nismo se pazili (bilo je ako se uhvati super, ako ne stignemo) Sad se već aktivno trudimo 4 mjeseca s tim da smo tek ovaj mjesec pazili na plodne dane i sluz. Naime ja imam policistične jajnike, pa ni nemam svaki mjesec ovulaciju. Ovaj mjesec krećem na vađenje hormona i kod endokrinologa, no nekako se nadamo da nam je uspjelo ovaj mjesec i da nećemo dočekati slljedeću menstruaciju narednih 9 mjeseci.
Eto toliko za početak .. tiokamo se![]()
Pozdrav svima, imam 31 god. moj mm ima 37 god, dva dečeca i želim ponovno zatrudniti.
Čitam tu na forumu puno zanimljivih tema, o bezpelenaštvu,zakonima,dječjem doplatku, veoma korisne informacije i sve to na jednome mjestu. Zato se pridružujem.
evo i mene s mojom pričom i željom za druženjem.imam 33 g., dečko isto, zajedno smo 6 godina, od toga 5 živimo skupa. Prije 3 godine počeli razmišljati o bebici, ali je trebalo naći posao, kupiti stan, završit magisterij... znate kako ide. na oralnim kontraceptivima 10 godina, 4 mj. nakon ukidanja se "čuvali". obavila ginekologa, počela piti folacin... prvu ovulaciju koju smo gađali (znam kad ovuliram prema sluzi i boli) smo i pogodili. presretni, plakali nad +. dva dana sam bila trudna i sretna, otišla potvrdit trudnoću kod ginekologinje, smrzla se na njenu facu. vanmaternična trudnoća, laparoskopija, najteži dani u mom životu. no, preživjela, oplakala, ustala se i idemo dalje. dragi mi je bio divna podrška, ja se osjećam jačom i "odraslijom" nakon svega. sad treba 3 mj. čekati prije nego krenemo opet. od neki dan mjerim bazalnu temperaturu da imam osjećaj da nešto radim dok čekam da prođu ta 3 mj. nadam se da će nam opet brzo uspjeti, ali sumnjam da će grom u koprive dvaput.
eto, hvala vam svima što ste tu! pusa svima!
Dobro došla Galicia!Nadam se da ćete ubrzo opet uspjeti. Meni su rekli kad budem pokušavala zatrudnjeti da se boje te izvanmaterične trudnoće...
![]()
vučica, hvala na dobrodošlici!
meni je dr koji me operirao da mi se vanmaternična dogodila vjerojatno zbog neke davne upale crijeva i posljedičnih priraslica. nitko to ne bi pomislio kod mene jer sam uvijek bila zdrava ko dren, ginekološki uvijek sve ok. ali, dogodi se. tebi se možda uopće ne dogodi i nadam se da neće!ali, kako volim reći u posljednje vrijeme, preživjet ćemo sve osim vlastite smrti!
sretno!
totalno offtopic, ali može li mi netko prišapnuti kako se stavi slika u profil? hvala!![]()
Cure dobrodosle! Pridruzite nam se na odbrojavanju, tamo se druzimo![]()
Galicia, u postavkama imas opciju dodaj sliku ili nesto tako- pisem s moba pa ne mogu provjeriti![]()
bubekica, hvala!
pridružit ću se odbrojavanju samo da skužim kako sve funkcionira! što se sve odbrojava? ja mogu jedino dane ciklusa!![]()
galicia na odbrojavanju by slonicanelica napises malo o sebi i podebljano (bold) dan ciklusa pa te stavim na listu. dani ciklusa se odborjavaju, s tim da kako se blizi kraj cilusa se svi skupa nadamo da je trudnocaznam da kod tebe cekamo da prodju 3 mj., al nema veze, zabavnije je kad nas je vise!
bubekica, puno ti hvala!
evo sam baš danas dobila menstruaciju i odoh na odbrojavanje s 1dc!
vidimo se tamo!![]()
Pozdrav svima! Ja sam Tihana, imam 26 godina i imam sinčića od dvije godne. Imam PCOS, ali sam sa svojim djetetom ostala trudna odmah prvi mjesec kad smo htjeli bebu. Još uvijek nisam u razmišljanju za drugu bebu, čekam diplomu koja samo samo što nije tu, pa onda promaknuće na poslu i slično.. Vjerojatno ću kad mi sin napuni 3 godine, ići na drugo, ta mi se razlika u godinama između djece sviđa... Dugo pratim ovaj forum, a tek sam se sada odlučila registrirati.. nadam se ugodnom druženju...
Bok cure.
Nakon podužeg praćenja foruma evo da se i ja pridružim. Nakon 2 godine pokušavanja, otkrivanja dijagnoza, mijenjanja ginekologa eto i mene u MPO klinici i ovdje s vama. Imam 29. a mužić 31. Ja PCOS i svašta nešto, on ok. Trenutno smo prvom postupku i s velikim nadama u srcu.
Pozdrav svima!
Imam 28 god. i trudimo se za bebaca vec 4 god.
Nadam se ugodnom druzenju,u nadi da cu na ovom Vasem forumu pronaci sve sto me zanima...
Bok svima!
Napokon sam i ja odlucila 'aktivirati' se- pasivno vas pratim vec duuugo...
Imam 32 god , dragi 34. Vec duze od godine dana se trudimo ali od bebaca ni b. Sva prirodna pomagala smo isprobali ((ja: marulja, vrkuta, ulje nocurka...; on: tribestan; mi: maticni mlijec, maca potent, vitamine b, c, e...). Osim redovitog gin pregleda (na kojem je dr rekla da je sve 5), drugu pomoc nismo trazili- ali na jesen startamo sa svim potrebnim.
Mislim da cu kroz sve to imati puuuno pitanja pa cemo se sigurno cesto druziti.
Veliki pozdrav svima!
tiha, muma, sven&iva i blablakusa dobrodosle!!!!
Hvala na dobrodoslici![]()
Dobro večer,želim vam se pridružiti,pa da se predstavim.Imam 35god,sina od 9 godina,sad želimo još jedno.Prije 2 mj smo zatrudnili,ali je bila vanmaternična.Ostala sam bez lijevog jajovoda,jako sam uplašena.Brisevi ok,urinokultura sterilna,papa ok,pijem e vitamin,selen i folnu,muž e vitamin,cink i selen,nadam se da ćemo uspjeti ostvariti našu želju.Pozdrav svima
sarazg33 dobrodosla! sretno!
Bog Sara.. žao mi je i nadam se da će vas uskoro iznenaditi lijepa vijest..![]()
hvala vam cure,puno mi već sad značite,a tek sam došla...velika pusa svima
sarazg33 dobrodošla i što prije postala trbušasta!
Pozdrav svima!
Nova sam na forumu
Nadam se ugodnom tipkanju. Trudna 27 tj, u braku 2,5 mj.
Odoh Vas čitati!
mah-mah
kako ću znati da mi je netko odgovorio na moje postavljeno pitanje?
Zar svaki put moram pamtiti na kojoj temi sam ostavila post??![]()
Ljubilica,
koliko vidim, ovo ti je prvi post.. Svoje postove mozes vidjeti tako da odes na svoj profil.
Dobrodosla!
Ili mozes otici na postavke pa ce ti se prikazati sve teme na kojima si pisala![]()
uglavnom, sretna san zbog ovog foruma, čitam već neko vrijeme i nikako da se i ja uključim...u braku sam već skoro 3 god i zadnjih cca godinu dana pokušavamo zatrudniti. trudimo se maksimalno i trudimo se ne previše razmišljati o tome da si ne stvorimo nekakve pritiske. i do sada NIŠTA. redovito se kontroliram PRIVATNO (nalazi su uredni) jer moja prek HZZ-oa nije baš najbolja, šuti i piše.i zamijenila bi ju ali neznam gdje ni kako naći dobrog ginekologa. imam redovite mjesečnice i prije 2 mj sam dobila nakon 36 dana(čak sam malo i pomislila da je bebica u buši), ovaj mjesec uranila... još nismo ništa poduzimali po tom pitanju jer neznam gdje krenuti? od koje pretrage? folikulometrije? propuhivanja? spermatograma?? koliko se šta čeka? uputnice??? (moram naučiti skračenice koristiti) dajte neki savjet žene, majke, kraljice....
![]()
Brzi linkovi pa Praćene teme, mislim da je tako najjednostavnije!