Pokazuje rezultate 1 do 50 od 634

Tema: Upoznavanje 7

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Zima77 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

bok cure nova sam na forumu ali sam vas pratila sa strane i odlučila vam se pridružiti.evo moje priče u braku sam dugo godina i čekali bebicu ali nema .krenuli kod dr.l i krenula naša mpo priča,sa mnom sve ok mm oligoastenozspermia.iza sebe imam 5 ivf beta uvijek negativna.htjela sam odustati ali prateći vaše priče rekla sam nema odustajanja idemo dalje.uskoro krećem u nove pobjede i želim svima slatke male bebice.oprostite na podužem postu.lp

mura avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Pozdrav svima! Čitam vas već neko vrijeme i odlučila sam vam se konačno pridružiti. MM ima 30, ja 24 godine i od 11. mjeseca prošle godine radimo na bebici. Ciklusi mi variraju od 28 do 52 dana. Ovo je sad treći ciklus kako se trudimo, prvi nismo imali sreće, drugi je bila biokemijska (test je bio pozitivan, ali nakon par dana sam prokrvarila, beta je bila 15 na drugi dan krvarenja). Danas mi je 33. dan ciklusa, osjećam napetost u grudima otprilike tjedan dana, prekjučer sam napravila test i bio je negativan. Danas imam slabi smeđi iscjedak. Ne znam što bih mislila...

Sve u svemu, nadam se ugodnom druženju s vama

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •