Drage cure dobro vam jutro želim!
Kada nepozvan dođeš u nečije društvo najprije se red predstaviti pa ovim putem to i činim
MM i ja spadamo u kategoriju 35+ i želimo proširiti našu malu zajednicu velikim čudom
Bilo bi lijepo da smo 25+, ali eto ne sretne svatko ljubav svog života "na vrijeme"
Kada smo se odlučili na bebicu, najprije sam otišla kod svog G na redovni pregled koji je kao i svi do tada bio uredan.
Podijelila sam s njim svoje želje z bebicom, ali i malu zabrinutost obzirom na svoje godine.
Bio je izuzetno susretljiv, pun razumijevanja, objektivan i stručan.
Budući smo bez zaštite bili svega par mjeseci, neopterećeno i s ne ciljanim odnosima (nisam pratila ciklus...)
upoznao me je sa svim eventualnim problemima žena 35+ , ali nije mi dao niti namanji razlog za zabrinutost.
Predložio mi je ukoliko želim da već od sljedećeg ciklusa krenemo s folukometrijom kako bi se što prije dogodilo
Odmah me je upoznao i sa svim eventualnim sljedećim koracima tako da sam jako optimistično napustila njegovu ordinaciju i pridružila se vama kako bih s vama podijelila radost iščekivanja.
Eto, nadam se da sam se dobro predstavila i da me primate u svoje veselo društvo![]()

Odgovori s citatom