-
Pozdrav svima, nova sam na forumu, i nadam se da će netko svojim iskustvima pomoć u mojoj problematici.
Dakle, imam 27 g.,mm 28.
2009. sam imala problema sa ovulacijskim krvarenjem,i gin.mi preporuči tinkturu konopljike i nakon 6mj.uzimanja moj ciklus uredan i znalo se poslje ponovit jednom u godini zbog promjene klime,stresa...al sve ok, ciklusi uredni 29.dan,i od nedavno radimo na bebi, al zadnji ciklus jako čudan, dobila 20.09. uz kašnjenje 2dana,užasni bolovi kao da je jedva procurila i curila 6dana normalno,pa 4 dana smeđi iscjedak(mislila sam ajd čistim se) i bacimo se na akciju, i kad bi mi trebali bit ovulacijski dani dobijem opet smeđi iscjedak i trajalo 5 dana.12.10.radila lh i nije pokazao da je došlo do ovulacije. Jučer kod gin. pregleda uzv maternica ok, na jajnicima kao da nije bilo ovulacije i pošto zna da radim na bebi odmah mi da uputnice za hormone. Pošto mi je jučer bio 22.dan ciklusa odmah sam vadila krv na progesteron---rezultat 1,83 ref.vr.1,70-27,0
Dakle po meni je to užasan rezultat, još me gin.pitala jesam radila test na trudnoću?!
ja sam cijelo vrijeme umorna,narasle mi cice,imam mučnine,plačljiva sam,i sve to zadnjih 10 dana.
jel itko imao sličnih simptoma? jel stvarno moguće da sam trudna? svaki komentar je dobrodošao...
Sorry na dugačkom postu, i unaprijed hvala na bilo kakvom odgovoru.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma