Pokazuje rezultate 1 do 50 od 633

Tema: Upoznavanje 7

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

chicha dobrodosla!
    nazalost nalaz progesterona je jako nizak i moguce je da nije opce bilo ovulacije. u drugoj fazi ciklusa progesteron bude povisen, a ako je trudnoca u pitanju onda je jos visi.
    sto ti je ginic rekao na uzv? jel planira izazvati menstruaciju nekom terapijom, npr duphaston?

Datum pristupanja
    Oct 2016

Početno

Citiraj bubekica prvotno napisa Vidi poruku
    chicha dobrodosla!
    nazalost nalaz progesterona je jako nizak i moguce je da nije opce bilo ovulacije. u drugoj fazi ciklusa progesteron bude povisen, a ako je trudnoca u pitanju onda je jos visi.
    sto ti je ginic rekao na uzv? jel planira izazvati menstruaciju nekom terapijom, npr duphaston?
    Bubekica, hvala ti na odgovoru, na uzv maternica u lutealnoj fazi kao da je i bila ovulacija,sve uredno,nema nikakvih patoloških promjena,samo na jajnicima vidi više folikula al niti jedan nije dominantan,što joj je upućivalo da nije bilo ovulacije.
    I odmah mi dala uputnicu za progesteron 21.dan i 3-5 dan menge ostale hormone lh,tsh,estradiol,testosteron.
    I ja sam odmah išla izvadit krv jer mi je taman bilo za progesteron,i rez.je bio gore prikazan,i sad bi trebala čekat mengu da izvadim ostale hormone,znači gin.ne zna za ovaj moj nalaz nego joj idem kad dobijem i ostale nalaze, pa će kao znat konkretnije šta bi moglo bit i onda bi tek krenula s terapijom.
    Zato sam vas tražila mišljenje, jel itko imao tako nizak progesteron,i na što bi mogao upućivat, tipa endometriozu,policistične jajnike....

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •