-
evo cure da vam se javim s novostima,
moj prošli ciklus se odužio na 37 dana, na 36 dan išla kod na uzv, i doktorica vidi neki mali kružić u maternici,al nije znala dal je beba ili vakuolica,i poslala me na hitno vađenje bete koja je bila negativna
. sutradan procurim,al me tješilo što onda nismo pogodili progesteron na 21.dan i da je vjerovatno veća vrijednost.
na 3.dan menge sam izvadila ostale hormone i h.štitnjače.sve u granicama,iako je lh veći od fsh i odmah sam je pitala jel to ok,jer sam tu čitala da bi omjer trebao bit obrnut kaže ona da je to u redu
papa isto uredan.
uglavnom, ovaj ciklus počela mjerit bazalnu i već 2 mjeseca uzimam tinkturu konopljike i čaj od vrkute i vidim na grafu i po sluzi da je bila ovulacija,još su 2dana do menge i osjećam neku tupu bol dolje kao da ću procurit,a toplo se nadam da neće ni doć,a cice za broj i pol veće,vrele i osjetljive.
evo samo jedan savjet,drugi put se u životu uvjeravam kako je te vrkuta i konopljika čuda od biljaka i svakoj ženi bi to preporučila,jer neće škoditi sigurno a stvarno ima efekta.
šaljem vam puno pozdrava i nadam +
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma