-
Evo da se i ovdje javim. u ovih 5 dana sam se nacitala svega i saznala sve i svasta na ovom forumu. Imam 26 godina, jos koji mjesec i 27. Vec sam na odbrojavanju napisala kako nisam planirala raditi na obitelji jos uvijek zbog jako puno opravdanja, i bila sam ok s time. Sve se promijenilo u doslovno nekoliko sekundi i sad odbrojavam dane u iscekivanju i nadanju.
Htjela sam pitati negdje, ali vidjela sam da su sve teme zatvorene gdje bi mogla pitati to, kada ste najranije dobile neke simptome. Meni inace par dana prije M jave se neki simptomcici. 7 dana prije nje mi se jede STALNO, i imamzelje za cokoladom.
Sada sam od ovulacije tako umorna, bas kronicno umorna, spavam ujutro, spavam popodne, navecer idem leci kao da se nista nije dogodilo. i jaaakooo sam dekocentirarana. Jucer sam na posao umjesto u 8 otisla u 7 uvjerena da je 8, ostavila mobitel doma, a nakon posla ostavil kljuceve na kaucu. A sto se razgovora tice, trenutno je zlatna ribica bolji sugovornik od mene. Vec polako razmisljam da odem izvaditi si krv da vidim jesam ok sa drugim aspektima krvne slike
Ako ima tema gdje mogu postaviti ovo pitanje ili naci odgovor molim vas dajte mi link (rekoh dekoncentrirana sam = malo glupava)
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma