-
Pozdrav iz RI!
Evo ja svako malo dođem od vas, ali sada po prvi put s ozbiljnim namjerama. U principu, MM je taj koji potiče, tako da je on taj koji strepi i očekuje, no moram priznati da se i ja sada već pomalo nadam. Do sada mi je većina stvari uspijevala od prve, do jutros sam bila uvjerena da će i trudnoća, no kada vidim koliko se neke muče, malo sam postala ljuta na sebe i svoje ponašanje prema svojem tijelu do sada. Pila sam tablete dosta dugo, imam jako bolne menstruacije i zato jer mi je bilo praktično, a i nisam mislila da ću ikada htjeti dijete. Propustila sam „eksploziju“plodnosti nakon prestanka, sada se nadam sreći.
Vidim da moram nazvati ginekologa, i to privatnog jer kod moje ginekologice ću se načekati i obaviti sve moguće pretrage. No, još se potajno nadam da ću doći kod svoje jer da će nam uspjeti ovaj mjesec – smješna sam sama sebi – dočekala sam dan pretpostavljene ovulacije kao rođendan. I sada stalno osluškujem da li me boli jajnik ili ne, pretražujem net za magičnim znakom začeća 15 dana prije očekivane menstr. 
Čujemo se mi još
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma